Hverdagens små øjeblikke #21

søskendekærlighedSøskendekærlighed

Silas er rigtig glad for sin lillebror og har været det fra dag 1. Alligevel kan vi nu begynde at mærke, at alt nok ikke bliver ved med at ånde fred og idyl, og det berygtede had-/kærlighedsforhold begynder så småt at blomstre. Det til trods for, at Valde jo stadig er så lille, og hverken kan gøre til eller fra, men åbenbart stor nok til at irritere sin storebror 😉 Her lidt små eksempler fra hverdagen med dem. Alle udsagnene er jo selvsagt udtalt af Silas, og jeg kan kun forestille mig, at det bliver en fest, når Valde også begynder.

Valde, Valde, Valde. Rolig nu! Jeg lover, at jeg aldrig går fra dig. Det lover jeg dig. Jeg er lige her!

Det var Valde! (Sagt med en MEGET forurettet stemme)

Dét der – det må du fandeme ikke gøre! Det vil jeg fandeme ikke have!! (Enhver lejlighed til at fyre et bandeord af er jo altid skønt)

Dumme Valde – så hader jeg dig bare!

Se mor – han smilede til mig! Jeg tror, det er fordi, at han godt kan lide mig!

Jeg synes ham Valde er sød!

Moar – han gider ikke ligge på maven mere. Jeg har været ved at vende ham, men jeg glemte lige at få hovedet med! (Her nåede jeg lige at se alverdens billeder for mig, inden jeg nåede ud til dem i køkkenet. Heldigvis var der ikke nogen fare på færde!)

Jeg er ret sikker på, at dette indlæg vil blive gentaget med jævne mellemrum i takt med, at de 2 unger bliver større 😉 Søskendekærlighed

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.