Hverdagens små øjeblikke #23

De store spørgsmål om livet rumstere i høj grad i Silas for tiden, og det er tydeligt, at han forsøger at få styr på, hvordan den der verden egentlig hænger sammen! Jeg tænker tit på, at hvor er det godt, at børn er født nysgerrige og ikke ved, hvor meget de rent faktisk skal have lært. Det kunne da tage modet fra enhver!

Men gå-på-modet er stor, og ligeså er spørgelysten 😉


Silas: Mor – hvilke familie havde dig og far egentlig, da I var små?
Mig: Jeg boede hjemme ved mormor og bedstefar, og far boede hjemme hos sin mor og far (Undlod lige alle detaljerne med vores søskende i første omgang 😉 )
Silas: Men hvor var jeg så???
Mig: Du var slet ikke født endnu.
Silas: Men hvor var jeg???
Mig: Det ved jeg faktisk ikke.


Ny samtale:

Silas: Mor – hvilke familie havde dig og far, da I var små?
Mig: Jeg boede hjemme ved mormor og bedstefar, og far boede hjemme hos sin mor og far
Silas: Hvad hed fars mor egentlig?
Mig: Hun hed Anni.
Silas: Hun er død – hvad var det nu kræften hed?
Mig: Hun havde kræft mange steder.
Silas: Nåå ja!


Som forælder til en 4-årig bliver man virkelig tit mindet om, hvor stort et mysterium livet er, og hvor mange detaljer der er i livet, som man med tiden begynder at tage for givet. Fedt at blive mindet om det engang imellem!

Ha’ en skønherlig dag alle sammen!

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.