Hverdagens små øjeblikke #24

Baby i køkkenet

Babyen herhjemme er der ikke længere så meget baby over! Endnu engang kommer det bag på én, hvor hurtigt tiden går, og hvor kort tid de egentlig er helt små og hjælpeløse. Valde har fuld fart på for tiden, og er nu blevet ret god til at rejse sig op ved al ting og sætte sig op. Det betyder selvsagt også, at de små pilfingre også er i alting.

Det nyeste påfund er at gå på oplevelse i køkkenskabene. Sådan en fase skal stort set alle babyer igennem, og mine børn har altid fået lov til det. Bevares – det kræver en del oprydning , men baby er underholdt, og når baby er underholdt, er der arbejdsro til mor. Den anden dag fangede jeg nogle skønne billeder af Valde, da han var i gang med at rydde hylden med alle mine plasticskåle. Jeg elsker hans ansigtsudtryk på billede nummer 2 – ingen tvivl om, at han er ret godt tilfreds med hans bedrifter!

ABM_1443727164 ABM_1443449312 ABM_1443727205

Har jeg nævnt, at jeg elsker at være mor? Det gør mig lykkelig helt ned i lilletåen – faktisk så meget, at jeg indimellem kan føle, at min krop slet ikke kan rumme al den kærlighed. Men det må vel betegnes som et luksusproblem?

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.