Hverdagens små øjeblikke #25

Jeg mærker efterhånden ret ofte, at Silas er ved at være en stor dreng med sine egne meninger om tingene. Og ofte er det ret tydeligt, at han absolut ikke er fan af sin mor – hun kan godt være lidt umulig at arbejde med. Her en episode fra tidligere på dagen!

ABM_1445085680

Mens jeg fik beskeden om fyringen, vendte han ellers rundt på hælene, og himlede med øjnene – så jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg altså var ret så irriterende lige der 😉 Jeg er dog ret sikker på, at jeg nok skal blive ansat igen på et tidspunkt – han er nemlig også ret så glad for sin mor!

Med til historien hører så også, at knægten senere havde listet sig ind og hentet chokoladekiksene, uden at vi havde opdaget det – dummere er han jo heller ikke. Men det blev opdaget af faderen lidt efter, og kiksene måtte pænt afleveres tilbage 🙂

Tagget , , ,

En tanke om “Hverdagens små øjeblikke #25

  1. […] dreng, som tidligere har fyret mig, som har erklæret, at jeg har ødelagt hans liv og som har opfundet musen for at dække over sine […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.