Hverdagens små øjeblikke #5

Provinsmor.dkVi fik denne kærlighedsskulptur af min familie i bryllupsgave, og indtil nu har Silas egentlig ikke givet den, den store opmærksomhed.

Vi skal inden torsdag have tømt stuen, da vi har bestilt et nyt gulvtæppe hertil. (Og nu har vi lovet hinanden, at det er det sidste større projekt, inden lillebrors ankomst!) Henrik gik så småt i gang med at tømme stuen i går, hvor jeg var i Aalborg og mødes med mine kollegaer til cafehygge. Her til morgen fortalte, at Silas i den forbindelse havde set på skulpturen og sagt:

“Det der, det er min mor og far. Og mors røv er stor”

Og det kan man da vist kalde at tale lige ud af posen, og jeg håber, at det er kun er ift. skulpturen, at han ser sådan på det 😉

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.