Hverdagens små øjeblikke #9

Når trætheden bare bliver for overvældende!

Sidste tirsdag skete der noget, som vi aldrig har oplevet før. Vi havde faktisk få dage forinden talt om, at det der med, at børn falder i søvn under aftensmaden aldrig kom til at ske herhjemme, da Silas normalt er typen, der bare bliver ved med at køre på, selvom han er træt.

Og så kom den kære nemesis!

Falde i søvn under aftensmaden

Tirsdag aften sad Silas pludselig på denne måde, inden han overhovedet var kommet i gang med at spise, og klokken 17.30 ca. lå han derfor i sin seng.

Én af pædagogerne i børnehaven gjorde mandag opmærksom på, at der måske godt kunne være sygdom på vej. Han havde flere gange tilkendegivet, at han frøs, hvilket absolut ikke ligner ham. Natten til tirsdag hostede han en del, men var ellers frisk nok tirsdag morgen. Jeg valgte derfor at sende ham af sted tirsdag alligevel til trods for, at jeg går hjemme på barsel. Simpelthen af den grund, at der dels skulle tages billeder af fotografen og dels kom psykologen fra PPR for at observere Silas. Begge ting jeg synes var ærgerlige at gå glip af – især PPR. Kompromisset blev derfor i stedet, at jeg hentede ham tidligt, og da jeg kom lige efter middagsmaden var han allerede godt træt, hvilket der absolut ikke hjalp på moderens samvittighed. Men dårlig samvittighed er vel en del af dét at være mor, ikk???

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.