Hvor blev Provinsmor af?

ProvinsmorForleden dumpede der en besked ind hos mig. Det var en besked fra en læser, som løbende har fulgt med her på bloggen. Hun spurgte, hvor Provinsmor var blevet af, og hvorfor jeg pludselig var stoppet med at dele hverdagsbetragtninger og opskrifter her på siden?

Og den besked gjorde mig faktisk rigtig glad! Jeg havde nok i bund og grund ikke regnet med, at nogle savnede mit selskab her på domænet. Jeg har stadig lidt svært ved at forestille mig, at nogle følger med herinde, selvom jeg jo godt kan se på tallene og på antallet af følgere, at det er der!

Men hvor blev jeg af? Pausen har på ingen måder været planlagt, men er langsomt blevet længere og længere, uden at jeg faktisk har savnet det. Jeg har derfor kortvarigt overvejet, om jeg helt skulle slette min side, men det kan jeg heller ikke få mig til. Den har trods alt fulgt mig i et stykke tid efterhånden. Men det har nok alligevel været en blanding af manglende tid, lyst og inspiration, der har været årsag til, at det har stået stille herinde i efterhånden en del uger.

Tiden har nok været afgørende for, at pausen opstod i sin tid. Det “virkelige” liv har nu engang første prioritet, og det er selvfølgelig her, jeg bruger mine kræfter. Samtidig sker der det, at jo længere tid, man er væk fra tasterne, jo svære er det at komme i gang igen. Lysten forsvinder gradvist, og ideerne til blogindlæg er længere og længere væk. I kender det sikkert fra andre ting i jeres liv – det skal holdes ved lige, ellers glider det længere og længere væk. De få gange, jeg har forsøgt at få skrevet et blogindlæg, har ordene kludret for mig, og jeg har skrevet – slettet igen – skrevet – slettet igen, indtil jeg til sidst har lukket computeren ned. Jeg er immervæk mest til de indlæg, der kommer mere eller mindre af sig selv, da det ikke fungere for mig, hvis jeg skal tvinge ordene ud af mig – så er det ligesom ikke relevant nok 😉

Men måske var beskeden dét vink med en vognstang, som jeg havde brug for. Måske er det godt for mig at vide, at der er nogle, der savner de små skriv fra mig – dét er jo altid rart at vide, når man er savnet 🙂 Så tak til dig Marie!

Og for at kommer i gang igen, så kunne jeg da godt bruge lidt inspiration fra jer – så hold jer endelige ikke tilbage med forslag til indlæg, spørgsmål mv. Jeg lover at følge op på det 😉 

Tagget ,

2 tanker om “Hvor blev Provinsmor af?

  1. Super dejligt at høre fra dig igen.
    Jeg nyder dine både korte og lange skriverier, meget af det du skriver om omhandler også ting der sker i min hverdag og sikkert i mange andres, og det er dejligt at læse om ting som jeg kan nikke genkende til.
    Du har også en skøn måde at beskrive og fortælle tingene på, og du Har Flere gange giVet mig ideer efter at havde læst dine indLæg.

    1. Hvor er det skønt at høre, at du kan nikke genkendende til nogle af de ting jeg skriver og ikke mindst, at du indimellem får ideer, når du læser med! Det er jo netop det man gerne vil opnå, når man sætter sig til tasterne ? Ha’ en skøn aften og fortsat god påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.