Interiør hos Kids-World – vind en Hjertelampe fra Sweetlights

Reklame

Hjertelampe fra Sweetlights

Så er det blevet onsdag igen, og dermed er det tid til at skyde næste konkurrence i gang i anledningen af bloggens 3 års fødselsdag. Denne gang denne fine Hjertelampe fra Sweetlights i grøn, sponsoreret af Kids-world.dk.

Jeg har vist nævnt det før, men jeg gør det gerne igen. Kids-World.dk er og bliver min yndlings webshop til ungerne! De har ALT og i mange forskellige mærker og prisklasser. Samtidig er servicen altid i top, hjemmesiden nem at navigere i, fragten gratis og varerne er altid hurtigt fremme. Alt sammen noget, der gør, at jeg vender tilbage dertil igen og igen. En stor del af børnenes garderober er derfor købt via Kids-World.dk. Det er og bliver bare nemt at sidde derhjemme og bestille varer hjem til ungerne, når mulighederne i nærområdet ikke er så store.

Hvad jeg imidlertid ikke har været så meget opmærksom på, er, at Kids-World altså også har en hel del fint interiør til børneværelset – som i RIGTIG meget fint interiør til børneværelset! Alt fra knager, lamper, puder, sengetøj, sengerand, tæpper, uroer, flagranker, nusseklude og meget meget mere.

Personligt kunne jeg selv finde rigtig mange ting, som jeg kunne ønske mig på børnenes værelser. Jeg drømmer som så mange andre mødre også om de fine børneværelser, men det er som om, at mine børn ikke helt er med på ideen, så det er ikke rigtig blevet ført ud i livet herhjemme 😉 Blandt andet er jeg ret vild med Miffy-lampen, som jeg altså synes er ret så fin men også lidt dyr, så det er desværre stadig kun blevet ved drømmene. Jeg synes vågelamperne med det afdæmpede lys er uundværlige på børneværelset, når man skal ind til dem om natten, eller hvis de har brug for lidt lys til de falder  søvn – og så er det jo mega hyggeligt!

Miffylampe

Jeg kunne også drømme lidt om de fine ting fra LiewoodDone By Deere, eller Wheat. Især Done By Deer synes jeg har nogle ret fine opbevaringsmuligheder, bl.a. deres opbevaringsposer eller runde kasser.

Liewood Done By Deere Wheat

Så står du og mangler noget til børneværelset, så synes jeg helt klart, at Kids-World er et besøg værd!

Men tilbage til konkurrencen om en Grøn Hjertelampe fra Sweetlights. Lampen har små Led-lys og giver et fint afdæmpet lys til børneværelset.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget her, hvor jeg da gerne vil vide, hvorfor du læser med her på bloggen og/eller hvad du synes om Kids-World.
Konkurrencen kører også på Instagram og Facebook og jo flere steder du deltager, jo større er dine vinderchancer. Du kan kun deltage én gang pr. sted pr. dag. (Jeg skal godkende jeres kommentarer, så fortvivl ej, hvis jeres kommentar ikke bliver synlig med det samme – den er modtaget!)

Du kan deltage frem til og med den 24. januar, hvorefter vinderen vil få direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret af Kids-world.dk

VINDEREN ER FUNDET

Hjertelampe fra Sweetlights

Tagget , , , , , , , , ,

14 tanker om “Interiør hos Kids-World – vind en Hjertelampe fra Sweetlights

 1. Jeg læser med, fordi jeg ligesom dig har 3 børn (2 drenge og 1 pige). Blogs er min guilty pleasure. Jeg slapper af, når jeg læser, og jeg elsker indblikket i andre familier.

  KH Anne W.

 2. Jeg er forholdsvis nybagt mor og elsker at følge med på din blog <3

  1. Dejligt at høre ?

 3. Synes du skriver “ærligt” – kan relatere til dine opslag og synes generelt bare det er super hyggeligt at følge jeres familie. Kids World er jeg også stor fan af. Elsker deres enorme udvalg af vores ynglingsmærker, altid gode tilbud og hurtig levering- what is NOT to like. Ville elske at være den super heldige vinder af den fine lampe til mine to rødders værelse ?

 4. Jeg følger med som bedstemor til snart 6 børn. Jeg er sikker på at lampen vil falde i god jord hos en af pigerne.

 5. Jeg følger med fordi jeg selv er mor til 2 drenge på henholdsvis 3 år og 1 år 🙂

 6. Er selv provinsmor og elsker sødt børnetøj og interior samt nordisk design, kigger på dit blog for inspiration og synes der er mange flotte ting og sjove ideer 🙂

 7. Jeg blev nysgerrig, da jeg så den smukke lampe, som vil passe perfekt til mine to børnebørns værelse.
  De to piger er helt vilde med hjerter og jeg synes nu også den er perfekt til pigerne.

 8. For hyggens skyld ?
  Jeg har ofte handlet hos kids-world – fri levering og gode tilbud. Det kan vi li’ ?

 9. Jeg er ny på bloggen, men vil helt sikkert kigge forbi igen☺

  Jeg er selv meget glad for at handle hos Kids-World, da de har mange søde ting og yder god service hver gang.

 10. Jeg er næsten lige begyndt, at læse din blog og det er jo fordi jeg har fået børnebørn – er jo nødt til, at følge med og din blog er jo fantastisk.

 11. Fordi der er brug for mere lys og hygge hos min datter….

 12. Jeg er selv mor til 3 børn, og jeg følger med fordi man kan lære meget af andres erfaringer ?

 13. Jeg følger med fordi det er spændende læsning. Har selv 2 børn og en på vej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.