Jeg er her stadig

wp-1471934834705.jpgDet blev en længere pause fra tastaturet end nogensinde tidligere, og det har heller ikke været intentionen. Den ene dag har bare taget den anden, og energien (og faktisk også lysten) til at sætte mig ned og skrive har ikke rigtig været til stede. Før barslen havde jeg ellers en masse intentioner med bloggen, men det er ikke blevet til mange indlæg siden d. 4. juli, og jeg fornemmer ikke, at der er en masse på vej.

i stedet har jeg givet mig selv lov til at slappe af og nyde tiden, inden lillesøster kommer og bliver en del af festen. Jeg har derfor faktisk hvilet under denne barsel, har læst en bog, set lidt OL, set et par film på ViaPlay og så videre. Noget jeg faktisk aldrig rigtig tidligere har gjort under mine barsler, fordi at jeg skulle have gjort hele huset rent, renoveret værelser, ryddet op, flyttet rundt mv. Selvfølgelig er der en del praktiske ting, der er blevet ordnet, men ‘bare’ dét at holde ryddeligt og rent i huset efter de 2 store og vaske tøj er i sig selv en opgave, der tager lidt tid, så det bliver ikke til meget ud over det. OG det er faktisk helt okay!

Der har heller ikke været mange dage herhjemme alene med 3 ugers sommerferie og dage med kontrol ved øjenlæge, første tandlægebesøg, lettere sygdom og bare lysten til at holde en ekstra fridag. Og jeg bliver aldrig typen, der bliver god til at sætte mig ned og skrive eller gå i gang med de større opgaver, mens ungerne suser omkring mig.

Men tiden er nok egentlig ikke den største faktor. Jeg har faktisk ikke savnet det! Jeg har i en længere periode haft svært ved at komme på nye indlæg, hvilket nok også hænger sammen med, at jeg ikke bare skriver for at skrive. Jeg kan bedst selv lide de indlæg, hvor der er en intention, en historie eller noget andet bag, og jeg synes selv en blog bliver kedelig, hvis der er for mange ligegyldige indlæg. Og når ideerne ikke bare kommer flyvende, ja så daler lysten ligeledes. Derfor har jeg altså valgt at tage pausen i stedet og lade tingene komme, når de gør!

Og sådan vil det nok blive i en periode. Jeg er ret sikker på, at der bliver fuld fart den kommende tid (min. 10-11 år 😉 ) og så er det jo engang sådan, at det er det virkelige liv, der bliver opprioriteret. Og jeg kan love jer for, at jeg skal NYDE at have et spædbarn. Jeg skal sove sammen med hende, jeg skal kigge på alle hendes små træk, jeg skal dufte alt det min næse kan, og hun skal have lov til at ligge på brystet af mig eller i mine arme. Jeg skal hive alt det ud af det, som jeg kan for allersidste gang!

Så må I andre vente 😉 Heldigvis er Instagram et godt sted at følge med, hvor det er lidt hurtigere lige at smide et billede op med lidt tekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.