Juletræstur med en kort følelse af panik

I søndags var vi alle 4 en tur i skoven for at hente juletræ. Vejret var helt perfekt – vindstile og fuld solskin. Så kunne det sådan set ikke blive ret meget mere idyllisk og rigtig-familie-agtigt! Altså bortset fra, at Silas lige pludselig var som sunken i jorden. Vi var endt ved en spejderhytte, hvor han gerne ville blive og absolut ikke skulle med tilbage og finde det juletræ! Vi begynder derfor at gå stille og roligt i forvejen – det plejer nemlig altid at virke – og ganske rigtigt, inden længe popper der et lille rødhåret hoved frem, og vi går derfor videre.

Vi drejer til højre og begynder at lede efter juletræet. Efter nogle minutter taler vi om, at vi nok hellere må få styr på Silas, men han er der ikke! Han er ikke i området lige i nærheden. Han reagerer ikke på, at jeg kalder på ham. Og stille og roligt kommer den der følelse af en lille smule panik snigende ind på mig! Og jeg tænker straks på den lille Holger, der for nogle år siden blev væk i Tranum Klitplantage og heldigvis blev fundet i god behold dagen efter. Hvad nu vist Silas for alvor var væk? Hvor langt er han nået? Alle med små børn ved jo, at de kan nå enormt langt på ingen tid. Ja jeg tror egentlig ikke, jeg behøver at uddybe, hvordan jeg havde det. Jeg er nemlig ret sikker på, at alle dem, der er forældre ved det!

Panikken når heldigvis ikke at være til stede ret lang tid. Silas kommer nemlig slentrende stille og helt upåvirket efter ca. 10 minutter fra den anden side af skoven. Jeg tror, han fortsatte ligeud, da vi andre drejede til højre. Han er heldigvis ret god til at orientere sig, så jeg tror såmænd ikke, at han selv syntes, at han havde været væk. Men sjældent har jeg været så glad, taknemmelig og lettet for at se min lille fyr ♥ABM_1450018570ABM_1450018629

Og ja resten af turen var såmænd meget idyllisk og familie-agtigt 😉 Vi fandt et juletræ, som stadig står udenfor og venter på at få pynten på. Det bliver dog først én af de sidste dage op til jul – i min optik skal træet nemlig ikke pyntes for tidligt 🙂

Turen blev selvfølgelig afsluttet med æbleskiver og pebernødder – det er jo kun jul én gang om året 🙂

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.