Kan man løbe tør for ord???

IMG_20150916_085750Sidste indlæg her på bloggen blev udgivet d, 1/10 – altså for 8 dage siden. Det er vist første gang, at pausen har været så lang – længere end jeg egentlig bryder mig om. Jeg ved jo, at der skal ske noget med jævne mellemrum herinde, hvis I skal blive ved med at have lyst til at kigge forbi indimellem 😉

Der er flere årsager til stilheden. For det første er tiden ikke længere den samme. Vi er blevet ramt af hverdagstoget, og når ungerne er puttet – ja så er jeg TRÆT. Det har været fedt, men også hårdt at komme i gang med livet som socialrådgiver igen. Jeg er startet på en ny arbejdsplads, med nye kollegaer, i en ny kommune, med nye it-systemer, nye arbejdsgange, nye snitflader, med en delvis ændret lovgivning og rigtig mange nye borgere. Så det hele har bare været nyt, nyt, nyt. Det betyder selvfølgelig også, at der er en del ting, der endnu ikke ligger på rygraden og derfor også kræver mere energi at få løst. Det hjælper for hver dag, der går, men der er stadig et stykke vej, inden jeg kan sige, at jeg er helt inde i det.

Så der er ingen tvivl om, at barselshjernen er kommet på overarbejde og har fået en brat opvågning, så de små grå er trætte, når jeg vender cyklen/bilen hjemover.

Og måske er det trætheden, der er kimen til den væsentligste årsag til, at det er et stykke tid siden, at I sidst har hørt fra mig. Jeg føler simpelthen, at jeg er løbet tør for ord!!!! Kan man det??? Jeg har tænkt og tænkt over, hvad jeg skulle skrive til jer, men er hver gang kommet frem til, at det er meget bedre ikke at skrive noget. Jeg har det princip, at jeg ikke vil skrive noget for blot at skrive det – det kan man nemlig godt gennemskue som læser! Og sådan en blog har jeg ikke lyst til at få. Jeg blogger ikke for bloggens skyld. Jeg blogger fordi jeg har lyst, og fordi det giver mening for mig.

Så derfor må I bære over med mig for tiden – jeg håber at ordrene meget snart vender tilbage! Indtil da er I velkommen til at sende inspiration, ønsker, forslag, spørgsmål – ja alt mellem himmel og jord – til mig, så vi kan få gang i skriblerierne igen 🙂

Tagget , ,

4 tanker om “Kan man løbe tør for ord???

  1. Tiden flyver bare afsted når man lige er startet på arbejde igen. I morgen starter jeg på en uges ferie og Johanne og jeg glæder os til at starte den ud med mødregruppehygge på søndag. Glæder mig til at vi endelig skal ses igen og sludre. Der er garanteret også sket nogle ordentlige ryk med børnene siden sidst, nu hvor de også er startet op.
    Vi ses snart ?

    1. Ja der er ikke meget tid til overs i hverdagen længere 🙂 Vi glæder os også til at se jer alle igen på søndag, og ja det er sikkert helt vildt, hvad der er sket med ungerne siden sidst. Skønt mes ferie – vi venter lige nogle uger, inden vi snupper en uges tid sammen herhjemme 🙂 Vi ses på søndag:-)

  2. Man kan sagtens løbe tør for ord. Jeg tror, at det sker for os alle sammen. Jeg har selv svært ved at finde dem for tiden. Og det er ok. De skal nok komme igen. Pøj pøj med alt det nye <3

    1. Tak for det Jelena – jeg har godt luret, at det sker for de fleste ‘blog-kollegaer’ indimellem, så jeg tror skam også på, at det vender tilbage engang, når jeg lige er landet i alt det nye 🙂 God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.