Samarbejde

Velkommen til!

Provinsmor.dk er en personlig blog, hvor jeg skriver om stort og småt om vores liv. Jeg indgår gerne samarbejde omkring eksempelvis omtale af produkter/webshop, test af produkter, konkurrencer eller noget helt andet, hvis du har andre spændende ideer 🙂
Det er vigtigt for mig, at et eventuelt samarbejde falder i hak med bloggens ånd, således at det har relevans for både mig og bloggens læsere. Det tror jeg på, at I som samarbejdspartner også selv vil få mest ud af!
Jeg vil dog gøre opmærksom på, at jeg til enhver tid vil beskrive min ærlige mening, da jeg ønsker at være troværdig både over for mig selv og for mine læsere, da det er vigtigt for mig at kunne stå inde for det, jeg skriver.

Jeg modtager ligeledes gerne invitationer og andet PR-materiale, men jeg kan ikke garantere, at jeg omtaler eksempelvis tilsendte produkter. Er jeg begejstret for det tilsendte, vil jeg dele det med mine læsere enten her på bloggen, på Instagram eller på bloggens Facebookside. Skulle det modsatte være tilfældet – ja så vil jeg nok i stedet vælge at tie, da jeg ikke ønsker at omtale produkter negativt her på bloggen 🙂

Alle indlæg her på bloggen, der indeholder kommerciel indhold vil blive markeret som “reklame” eller “sponsoreret”, da jeg ønsker, at det skal være synligt for mine læsere, når de udsættes for reklame – sådan som lovgivningen foreskriver det 🙂

Hvis du har lyst til at se resultatet af tidligere samarbejde, er du velkommen til at se mere her. Ellers tøv ikke med at sende en mail 🙂

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Måske har du lyst til at læse mere om Provinsmor.dk, så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.