Kreative sysler – når man er næsten 3 år

At være kreativ er bestemt ikke en kvalifikation, som jeg kan skrive på mit cv, men det skal alligevel ikke gå ud over Silas. Silas elsker at få lov til at male – og med male mener han altså ikke med tusser og farver – nej med pensel og maling. Det er dog ikke så tit, at han gør det, hvilket måske mest hænger sammen med, at der følger et større oprydningsarbejde med for mig!! I går kunne jeg dog godt mærke, at vi skulle finde på et eller andet. Silas foreslog det selv, da han fik fingre i en tom toiletrulle, og jeg sagde til mig selv, at hvis ikke, han skulle have lov i weekenden, hvornår skulle han så? Og for en gangs skyld sad han faktisk længe og malede (nogle gange er han stort set færdig, før vi får det fundet frem), og fik kreeret en del forskellige ting.

22

Koncentrationen er stor!

23

Der blandes!

24

Ups nogle har malet på min hånd!!

27

Og det klistrer lidt, så jeg vil egentlig gerne have det vasket af, mor!

25 26

Dagens produktion

Og hvis nogle skulle undre sig over de lidt dystre farver, så er det altså ikke så nemt at lade være med at blande alle farverne sammen 🙂 Efter endt maling skulle Silas vaskes godt på hænder og arme, jeg skulle vaskes og køkkenet skulle vaskes, men vigtigst af alt – drengen hyggede sig!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.