Legemad i træ

REKLAME – indeholder affiliate linkLegemad i træ

Det er efterhånden tydeligt at se, at Valde leger på en anden måde og med nogle andre ting, end Silas gjorde/stadig gør. Eksempelvis købte vi, som alle andre, et IKEA-legekøkken til Silas, da han ikke var så gammel. Det kan dog tælles på én hånd, hvor mange timer, han reelt set har leget med køkkenet – hvis altså vi trækker de minutter fra, som han har brugt til at sprede plastic-legemaden ud over hele stuen.

Valde derimod har det som fast ritual, at han leger i køkkenet, når han er færdig med at spise aftensmad. Derudover bruger han det jævnligt i løbet af dagen. Derfor har vi længe talt om, at vi han skulle have noget nyt udstyr til køkkenet, da vi ærlig talt ikke har gjort så meget i det indtil videre, da Silas jo netop ikke har gidet lege med det. I og med, at Valde bruger det så meget, som han gør, samt at jeg forventer, at lillesøster kommer til at bruge det en del også – ja så vil jeg altså gerne spendere lidt penge på det og få udstyr/legemad i en ordentlig kvalitet.

Derfor har jeg selvfølgelig forelsket mig i legemad af træ. Nøj hvor findes der mange fine ting, men prisen er selvfølgelig også efter det – i forhold til plasticudgaverne. Men det gør det jo bare til oplagte gaveønsker eller adventspakker, således at samlingen stille og roligt kan udbygges.

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.