Lidt nyt til drengenes garderobe

I går var jeg inde i en børnetøjsbutik for at købe en barselsgave til én af mine kære veninder. Det kan dog godt være farligt at gå ind sådan et sted, når man selv har børn/er gravid, så derfor kom der da også lidt nyt med til både storebror og lillebror. Heldigvis var der procenter på stort set det hele, så jeg tjente jo nærmest penge 😉 Og det er faktisk det første, jeg har købt til lillebror, hvis det skal retfærdiggøres mere 😉

Provinsmor.dk

2 heldragter til lillebror // Me Too // Name It

Provinsmor.dk

1 par sweatpants og 2 langærmet T-shirts til storebror // Name It.

Jeg har egentlig ikke tidligere brugt mærket Name It, da jeg altid har brugt H&M meget. Det her tøj virkede dog til at være så lækkert og blød i kvaliteten, at jeg tænkte, at det skulle have chancen til at overbevise mig:)

Tagget , ,

2 tanker om “Lidt nyt til drengenes garderobe

  1. Dejligt tøj du har fundet til din store dreng, og din kommende lille prins. Det er altid hyggeligt, at se på babytøj, ved ikke lige hvorfor jeg har det sådan! Skrukkes burde det ikke være, med 4 børn i alderen 7 måneder til 15 år.

    Jeg har gode erfaringer med Name It, det holder til vask, til børnehave brug som ikke altid er sart, det holder facon. Er ret godt tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen. Så jeg tror du bliver glad for dit køb. Som du selv skriver, er deres tøj også blødt og virker lækkert.

    1. Ja der er bare ét eller andet over at gå og kigge på tøj til babyer – og jeg tror også, at jeg vil blive ved med at kaste lange blikke mod babystativerne, når jeg engang er ovre den tid. Dejligt at høre om dine erfaringer med tøjet. Det vil virkelig være skønt at finde noget tøj, som virkelig kan holde til det vilde børnehaveliv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.