Lidt om rod

Herhjemme roder det mere end vanligt for tiden. Det er som om, at hele vores hus er i gang med at skifte plads, efter at pulterkammeret nu er nedlagt og i stedet skal bruges til lillebrors værelse. En del af tingene har jeg allerede fundet ny plads til, mens andet stadig står og venter på, at jeg/vi bliver færdig med noget, før det kan finde sin nye plads. Dertil kommer alt det andet, som har måtte lade sin hidtidige plads til noget andet, og som derfor også står og venter på at få tildelt en ny plads. (Håber det var forståeligt 😉 ) Samtidig har vi været ude og få nye møbler til stuen, som vi også har brugt en del tid på at få sat op (mangler stadig tv-bordet), og vi skal have lavet et nyt skab til Henriks tøj, da han pt. bruger skabet på Silas’ værelse. Nu har vi bare brug for den plads til Silas’ tøj, da det dels er begyndt at fylde for meget til puslebordet og dels er der nu brug for, at en anden skal bruge puslebordet.

Dét der pt. sker herhjemme føles derfor lidt som en lavine, der hele tiden tager noget nyt med sig!

Derfor er især kontoret og udestuen pt. lavet om til de nye vi-stiller-lige-tingene-her-rum-indtil-vi-ved-hvor-vi-skal-gøre-af-dem! Det vi primært venter på, er at lillebrors værelse bliver færdig, og vi er der næsten – mangler kun ny radiator og gulvtæppe nu! Når det er på sin plads, kan jeg flytte alle babytingene derind, så det giver plads til noget andet i skabene mv.

Normalt har jeg det egentlig fint nok med rod – vel og mærke dagligdagens rod! Silas må meget gerne rode, vasketøjet må gerne bugne på spisebordet, og køkkenet/baggangen/badeværelse mv. sejler også en gang imellem. Det har jeg det fint nok med, da jeg ved, at det egentlig kun kræver lidt tid og oprydning, da alle tingene jo har en plads, som de blot skal finde hen til igen.

Jeg har det faktisk på den måde, at det skal der være plads til, og at Silas skal have lov til at lege, hvor han gerne vil, selvom det indimellem betyder, at stuen ligner en krigszone. Jeg bryder mig nemlig personligt ikke om de hjem, hvor det ikke ser ud til, at der bor nogle! Ikke forstået på den måde, at jeg ikke synes, at det ser knaldhammerende godt ud og heller ikke forstået på den måde, at jeg ikke selv kunne tænke mig at bo i et lækkert indrettet hjem med højt til loftet, lyse farver og designerting overalt. Det kunne jeg bestemt! Jeg er dog bare kommet til den erkendelse, at jeg aldrig kommer til at bo i et hjem alá Bo Bedre. Dels fordi  jeg ikke har evnerne til at indrette på den måde og dels fordi jeg ikke har lyst til at prioriterer det, og det har jeg det egentlig meget fint med!

Det der frustrerer mig ved det nuværende rod, er, at jeg ikke bare lige kan rydde op, da jeg virkelig ikke ved, hvor jeg skal gøre af nogle af tingene. Løsningen bliver derfor i stedet at lukke døren ind til de rum, hvor det står værst til, men det er ikke helt nok for mig, da jeg jo godt ved, hvad der gemmer sig på den anden side af døren. Jeg glæder mig derfor helt vildt til at få værelset færdig, lavet ny plads til Henriks tøj og blive færdig i stuen, så der igen kan falde den vanlige ro over hjemmet, og jeg igen kan komme til at pusle lidt mere med de daglige gøremål.

Hvordan mon I andre har det med rod?

Her lidt billeder af situationen i hjemmet. Ikke engang min brudekjole har fundet sin plads endnu, og jeg går faktisk og tænker på, om jeg skal sælge den med det samme – men det er altså heller ikke så let 😉Provinsmor.dk Provinsmor.dk Provinsmor.dk Provinsmor,dk Provinsmor.dk Provinsmor.dk

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.