Lidt om sygdom, ondt i foden og meteorologer

IMG_20150916_073120
Billedet har på ingen måder noget med dagens indlæg at gøre. Det er bare ét af mine yndlingsbilleder af mine 2 drenge!

Jeg er hjemme i dag. Det har været planlagt siden før nytår, at jeg skulle have fri i dag med det formål, at vi kunne få fejret Valdes fødselsdag i vuggestuen. Det kneb nemlig lidt med tiden før jul. Så jeg fik i går aftes købt ind til kødboller i tomatsauce og pasta til alle Valdes legekammerater i tilfælde af, at snestormen skulle blive så vild, som de havde snakket om. Det blev den på ingen måder – vi har fået mindre end lidt sne! Igen må jeg bare sig – jobbet som meteorolog må være verdens letteste job – de kan jo sige lige hvad de vil og dække sig ind under, at prognoserne har ændret sig!

Men tilbage til fødselsdagen! Den bliver alligevel ikke til noget. I morges vågnede Valde nemlig med et ordentlig hosteanfald og en vejrtrækning, der mildest talt ikke lød rar. Han hev efter vejret og lød som en søløve, så et kort øjeblik troede jeg, at han havde fået Falsk strubehoste, men helt så slem er det vist alligevel ikke. Samtidig ligger han lige der, hvor man er lidt i tvivl om, hvorvidt det kan finde på at udvikle sig til feber eller ej.
Jeg meldte derfor afbud til vuggestuen og den planlagte fridag bliver i stedet brugt på syg barn. Heldigvis er han ikke så syg, at han ikke er nogenlunde sig selv, og så er det jo faktisk meget hyggeligt at have en spontan dag sammen.

Silas er sendt i børnehave, efter et øjebliks betænkelighedstid hos ham. Han har ondt i den ene fod og siger indimellem, at han ikke kan gå. Men smerterne er dog ikke mere udbredt, end at han fra tid til anden glemmer det og løber af sted. Udsigten til at skulle være herhjemme ved os lød dog til at være for kedelig, så han bestemte sig for at tage af sted en lille tur, og aftalen blev i stedet, at han bliver hentet lige over middag – gerne på kælk! Så jeg håber, at der kommer lidt mere sne her i løbet af formiddagen, så kælken kan køre.

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.