Lørdag i en småbørnsfamilie

Jeg skal da lige love for, at vores lørdag kom til at bære præg af, at vi har små børn. Der var langt til røde bøffer, rødvin, film i flimmeren, og hvad der ellers hørte til en lørdag aften i tidernes morgen – inden vi fik børn!

Alligevel var det nu en hyggelig dag, hvor vi blev enige om, at det egentlig ikke gjorde det helt vilde.

Dagen startede med besøg hos venner. Silas opførte sig eksemplarisk, selvom det ikke er et sted, han er vant til at komme. Måske det alligevel hjælper at ridse reglerne op og dertilhørende konsekvenser ved manglende overholdelse, inden vi tager hjemmefra? Vi har i hvert fald tænkt at gøre det mere fremover:-)

Vel hjemme igen blev tiden brugt på afslapning med IPad og lidt forskellige praktiske gøremål, som der jo også hører livet til i en børnefamilie. Aftensmaden var der heller ikke helt styr på, så det blev til et stykke rugbrød kl 17, så der var også et stykke til den romantiske middag med stearinlys, lange snakke og gode bøffer.

Efter maden fik jeg overtalt Silas til at tage sin klap på, og der måtte derfor distraheres efter alle kunstens regler, hvilket betød en lang række stole omkring spisebordet til at klatre på, så krokodillerne ikke tog ham samt opvisning fra ham med alle ninja-trickene. Derefter var han nødt til at træne endnu mere på sine trick og drikke en masse vand, da det giver stærke muskler! Jeg ved ikke, om I kan forstille jer, at det gav en ret opkørt dreng, som var lidt svær at hive ned på jorden igen?

image

image

Det startede som en “Jorden-er-giftig” bane, men ændrede sig hurtigt til at blive en træningsbane for Ninjaer.

Drengen blev efter lidt tid puttet i seng, hvor jeg, for at krydre det hele lidt ekstra, også faldt i søvn og vågnede efter en lille halv time, og havde mega svært ved at vågne helt op. Lige indtil jeg gik på Skat og opdagede, at jeg havde en ret stor restskat 🙁
Heldigvis viste det sig at være en fejl, så panikken lagde sig igen og nu står den til gengæld på en lille udbetaling 🙂

Resten af aftenen gik med at se Talent og sidde med en baby på arm. Vi havde ellers sagt, at vi ikke ville se det, da vi endelig er faldet i House of Cards – hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt os, at den serie er SÅ god?!?
Vi kom bare aldrig dertil og mor her kapitulerede og gik i seng kl 22!

Hurra for tiden-med-små-børn-lørdag!! 🙂

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.