Lykken er blandt andet gode naboer

Silas og jeg var blevet advaret om af vores nabokone, at påskeharen måske ville komme på besøg hos os i dag og efterlade lidt påskeæg til Silas. Og ganske rigtig, da jeg kom hjem fra arbejde i dag havde påskeharen været godt og grundigt på besøg.

Påske3Påske2

Påske1

Jeg er ret sikker på, at Silas bliver fuldstændig begejstret, når han opdager det – han er jo ret så begejstret for chokolade!! Han har fx døbt én af vores døre for “chokoladedøren”, da døren går ind til vores spisekammer, hvor vi har opbevaret “de gode sager”.

Jeg synes, at det er fantastisk at have nogle naboer, som gør sådanne ting for vores søn. Det sætter jeg virkelig pris på!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.