Madkasser til børnehavestart

I dag faldt jeg over disse to madkasser, da jeg var inde for at købe en fødselsdagsgave til Henriks niece, som Silas og jeg skal til fødselsdag hos i morgen, mens faderen her i huset i stedet tager til vinsmagning.

2014-04-11 18.54.49 2014-04-11 19.12.13

Jeg tænkte for mig selv, at motiverne på kasserne i hvert fald ville vække glæde hos en lille dreng!! Især Spiderman er stadig den store helt, så det bliver nok den, der bliver favoritten! Silas elsker, når han skal have en madpakke med fx i svømmehallen, på legepladsen og lign. Der er næsten ingen grænser for, hvor meget han så lige pludselig kan spise. Det er derfor meget spændende snart at skulle starte i børnehave, hvor man jo skal have madpakke med hver dag.

Jeg har svært ved at regne mig frem til, hvilken type madkasse, der er bedst at få fat i – det findes jo en million forskellige. Den her kan han i hvert fald selv åbne, hvilket jo heller ikke er helt ligegyldig. (Kasserne er testet i aften til “hyggemaden” efter aftensmaden 😉 ) Men det er svært at forestille sig, hvad det lige nøjagtig er brug for, når jeg endnu ikke ved ret meget om, hvad madpakken skal bestå af, hvor mange forskellige madpakker han skal have med osv. osv. Typiske førstegangs børnehavebarnsmor 🙂

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.