Madklub med veninderne

I går var jeg i madklub med mine skønne (og måske til tider lidt skøre) veninder fra gymnasie-tiden. Det er virkelig rart, at vi har fået madklubben og har holdt fast i at mødes ca. hver 2-3 uge. Vi skiftes til at være hos hinanden, så det ikke altid er den samme, der kommer til at hænge på madlavningen og opvasken.

Tidligere kunne der gå virkelig lang tid imellem, at jeg så mine 2veninder. Det skyldes til dels nok, at jeg har valgt at bosætte mig ude i provinsen, og derfor ikke bor lige i nærheden af de andre. Derudover har vi jo hver især vores eget liv, som bare kører derudaf, og hvor det er svært at nå alt det, som man egentlig gerne ville. Jeg har for nyligt skrevet om, altid at være bagefter, som kan læses her. Vi er derfor gode til at få aftalt ny dato fra gang til gang. Det er nødvendigt, da 6 forskellige kalendere ellers kan være svære at få til at passe sammen.

Vi har tidligere besluttet os for, at vi skal forsøge at lave nogenlunde sundt mad, men er samtidig enige om, at det er vigtigt med dessert. I går fik vi en dessert efter LCHF-princippet, som jeg kun kan sige uhmm til!! Så vidt jeg husker, var bunden lavet af nødder og æggehvide og toppen af chokolade, smør, fløde, og lidt smag i form af appelsin. Lækkert det var det i hvert fald!

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.