Madplan uge 11

Herhjemme er vi fortsat i gang med at indrette kosten efter LCHF-princippet, så selvfølgelig har madplanen også denne uge taget udgangspunkt i Jane Faerbers bøger.

Vi er fortsat meget begejstret for denne kostform og kan mærke på kroppen med det samme, hvis vi afviger for meget og får for mange af de “forbudte” kulhydrater. Denne weekend har vi været til rund fødselsdag i familien og fik i den forbindelse bl.a. både brød, ris, kage og is. Lækkert var det, men resulterede samtidig i oppustet mave (ja jeg lignede nærmest en i 7. måned, da jeg kom hjem!!) Jeg tror dog aldrig, at jeg holder mig 100 % fra disse ting (til trods for følgerne). Dels fordi jeg synes, at det smager godt, og dels fordi jeg ikke bryder mig om at sige nej til det, som jeg bliver budt, når jeg er i byen. Jeg synes selv, at det er træls at have gæster, hvis de ikke spiser noget af det, som jeg servere for dem.

Jeg har valgt at leve efter princippet: “synd engang imellem og nyd det, mens du gør det”.

Uge 11s madplan;ABM_1394391594

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.