Mere sygdom!

Bedst som jeg troede, at vi var ved at være ovre det sygdom i denne omgang, så meldte ‘glæden’ sig ved at have 2 børn igen her til morgen. Nu er det nemlig Silas’ tur til at være syg – denne gang med feber. Han har heldigvis haft skoldkopper, så jeg ved, at det ikke er det, der er efter ham.

Alligevel er det ærgerligt, at det lige er i dag, han bliver syg – vi skulle nemlig have været til familiefest på min fars side, og det havde vi alle glædet os til. Det plejer at være rigtig hyggeligt og en god måde at mødes med den del af familien, som vi ikke så tit er sammen med.

Allerede i går aftes, da jeg puttede ham i seng, havde jeg på fornemmelsen, at han var ved at blive syg, men her til morgen virkede han frisk, da han vågnede. Jeg var derfor allerede godt i gang med at pakke og forberede den mad, som vi skulle have med, da vi kunne se, at han blev mere og mere slap at se på. Så derfor endte vi med at blive hjemme – der kommer heldigvis en ny familiefest næste år 🙂

Heldigvis havde vi en super hyggelig aften i går i børnehaven, hvor der var cirkus-sommerfest. Det havde været så ærgerligt, hvis ikke han havde kunne komme med til festen, da det jo har været et samtaleemne i børnehaven og herhjemme hele ugen.
Vi havde installeret Valde hos mine forældre på grund af skoldkopperne, og det var hyggeligt at være af sted bare os 3. Efter at have fået 2 børn er det hyggeligt indimellem at have dem på egen hånd, og det SKAL der være plads til – for ungerne nyder det også.
Sommerfesten indebar helstegt pattegris med tilbehør, som blev nydt blandt skønne mennesker på børnehavens legeplads. Der var desuden Slush-ice til børnene, og det var vist mest det Silas fik – men er der fest, så la’ der være fest! 😉 Efterfølgende var der cirkusforestilling, hvor børnene blev inddraget – ikke Silas – han havde fortalt mig, at han i hvert fald ikke skulle være med!
Alligevel nød han det, og Silas synes, at klovnen var vældig sjov. Han kluk-lo, sådan helt nede fra maven – den lyd, der bare lige gør mig en tand mere lykkelig. 2015-09-11 19.10.55 2015-09-11 19.10.52

Tagget , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.