Minevenner.dk

Minevenner.dkJeg blev spurgt i går, om jeg kunne tænke mig at hjælpe med at udbrede kendskabet til minevenner.dk? Og ja – det kunne jeg! Simpelthen fordi jeg synes, at konceptet er genialt og noget, som jeg godt selv kunne se fidusen i at bruge. Men kun hvis kendskabet til minevenner.dk bliver udbredt – ellers går fidusen ligesom af det. Og nu er jeg jo Nordjyde, og jeg ved, at vi Nordjyder ikke er de nemmeste til at få med på disse ting – slet ikke når vi kommer lidt her ud i provinsen.

Og hvad er minevenner.dk så? Det er simpelthen en hjemmeside som henvender sig til børnefamilier og går i sin enkelthed ud på, at man gennem hjemmesiden kan finde legekammerater til sine børn samt arrangementer i nærområdet for dele eller hele familien. Radius, børnenes alder, type af arrangementer – ja det er du selv med til at definere i din søgning på hjemmesiden. Arrangementerne er nogle, der er oprettet af andre bruger eller én selv, såfremt man har mod på det eller har en god idé, som man tænker kunne blive endnu bedre, hvis andre familier/børn deltager. Og arrangementerne kan være alt for en fælles madpakketur, en tur i zoo, et babytræf og meget meget mere.

Ud over muligheden for at finde legekammerater og arrangementer i nærområdet, så giver hjemmesiden også mulighed for gratis familierådgivning i aftentimerne, hvis der skulle opstå behov for det, og hvis du har oprettet en profil. Og helt ærligt – det kan der vel opstå i enhver familie indimellem?

Intentionen med minevenner.dk er et forsøg på at undgå og bekæmpe ensomhed blandt børn og deres familier, samt bryde det tabu, det er at savne legekammerater og venner. Og hvorfor ikke bruge internettet til det?

Men som nævnt, så synes jeg, at konceptet er genialt – både for mine børn, men også for os som familie. Jeg har tidligere skrevet lidt om her på bloggen, at man som børnefamilien indimellem kan komme til at føle sig lidt ensom – vi kan i hvert fald. Ikke forstået på den måde, at vi ikke har familie og venner – det har vi! Men forstået på den måde, at ens egne og ens venners børn ikke altid falder helt i hak med hinanden. Og lad os bare være ærlige – så har det blandt andet betydning i forhold til, hvor tit man ses. Det er i hvert fald den oplevelse, jeg sidder med. Jeg tænker derfor, at hjemmesiden kan give hele familien muligheder for at få udvidet netværket, og dermed blive en glæde for både børn og voksne.

På nuværende tidspunkt har hjemmesiden været i luften i ca. 1½ måned. Den er derfor fortsat relativ ny, og det betyder selvfølgelig, at antallet af brugere endnu ikke er stor. Jeg har netop været inde og oprette en profil og kan konstatere, at vi er de eneste i en radius af 20 km. Og så går fidusen jo af det!

SÅ – jeg vil da gerne opfordre alle andre, som kan se det smarte i konceptet om at smutte forbi hjemmesiden og gerne oprette en profil, så intentionen bag hjemmesiden kan komme til sin ret, og vi også kan få lidt gang i Nordjylland 😉 Jer der læser med fra andre landsdele skal selvfølgelig også bare slå sig løs med at oprette profiler og arrangementer, da det jo generelt bliver en federe fest i takt med at flere melder sig på banen 😉

Så smut ind og besøg MInevenner.dk, der også kan følges på Facebook, hvor de pt. har gang i en konkurrence, hvor der allerede trækkes en vinder i morgen kl. 20.00.

Håber at se nogle af jer derinde!

 

For god ordens skyld skal sige, at jeg intet har fået for at nævne hjemmesiden, men at jeg simpelthen bare gør det, fordi jeg synes, at konceptet er smart!

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.