Nåå ja #10

Kort og godt om alt og ingenting 🙂 Denne gang om kontrol ved øjenlægen, ventetid, pigetøj, hvordan babyer kommer ind i maven, chiagrød og blive “fravalgt” som yndlingsforælderen.  

 • Så har Silas for øvrigt været til endnu en kontrol ved øjenlægen. En kontrol, der gik fint, selvom klappen ikke var brugt i det omfang, den skulle i løbet af sommerferien. Silas’ syn var bedret en smule og brugen af klappen blev sat ned til 3 x 1½ time/uge, hvor han gerne skal lave noget intensivt såsom Ipad, perler, male eller lignende. En markant nedgang fra de nuværende 6 x 5 timer/uge.
  Det kan endnu ikke afvises, at synet kan bedres yderligere, hvorfor vi igen skal til kontrol om 3 måneder.
 • Dette falder i øvrigt i fin tråd med, at vi også skal til at træne lidt finmotorisk med ham. Silas har altid været foran grovmotorisk, og dette har nok skjult, at han finmotorisk har det lidt IMG_20160810_094151mere vanskeligt og har brug for at øve sig. Det gør han også ganske flittigt, og det begynder så småt allerede at bære frugt.
 • Så glæder han sig hver anden dag til at skulle i skole, og hver anden dag er han glad for, at der er et helt år til endnu, fordi så skal han til at have ÆGTE lektier for, og dét gider han BARE ikk!
 • Så har der åbnet sig en hel ny verden for mig – PIGETØJ! Hvor er der meget fint at vælge imellem, og jeg er ret overbevist om, at det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis ikke jeg behersker mig! Indtil videre har jeg dog kun haft behov for at købe 1 sæt, da jeg har fået meget brugt pigetøj fra andre. Det var dog nødvendigt at købe ‘sættet’ til at komme hjem fra hospitalet i 🙂
 • Så venter vi stadig! Og jeg er efterhånden ved at ramme stadiet, hvor utålmodigheden begynder at tage over samtidig med, at jeg lige så stille kan begynde at tælle ned til, hvornår hun senest vil være her = hvornår jeg senest skal igennem en hel del smerter! Og selv om jeg på ingen måder er bange for at skulle føde, så ligger det hele tiden i baghovedet, så det ville være SÅ rart snart at få det overstået. Også så de almindelige bekymringer om, hvorvidt det nu kommer til at gå godt kan manes til jorden.
 • Så er det lang tid siden, at der har været SÅ rent i vores hus og lang tid siden, at jeg har været SÅ godt med i forhold til vasketøj. Et eller andet skal ventetiden jo gå med – altså ud over at hvile!
 • Så kom det uundgåelige spørgsmål for nyligt fra Silas. “Mor, hvordan kommer en baby egentlig ind i maven?” Selvfølgelig lige inden sengetid! Jeg forsøgte mig med den simple forklaring om, at det sker, når en mor og far holder rigtig meget af hinanden. Og den købte han – i hvert fald denne gang 😉 Fortsættelse følger med garanti!
 • 20160822_092925Så er jeg blevet ret så vild med Chiagrød, hvor der kan varieres i stor grad. Pt. er favoritten dog med banan og mandelmælk – dejlig sød, som smager skønt med lidt frisk frugt på toppen.
 • Så er Valde blevet usandsynligt far-glad. SÅ meget, at far skal gøre alt – og kan få ham til alt helt frivilligt. Det toppede en aften, hvor Henrik var ude, og jeg ville putte poden i seng. Her vælger Valde så at gå hen til havedøren og hyle som en stukken gris! Bum så blev man lige sat på plads som mor 😉 Heldigvis kan jeg stadig godt bruges, når Henrik ikke er til hjemme, og heldigvis kan jeg godt unde dem det – og se visse fordele ved det!
 • Så glæder jeg mig bare helt vildt meget til at blive en familie på 5 ♥
Tagget , ,

2 tanker om “Nåå ja #10

 1. Min veninde venter sig også, og prøver på ikke at bruge en million – men altså, jeg forstår det godt, sko og tøj i størrelse mini, er jo så sødt 😀

  – A

  1. Ja det kan være en udfordring at begrænse sig ? Sidste gang købte jeg ikke så meget, da jeg stort aet havde det hele fra Silas, så måske det også er derfor det kribler lidt mere denne gang, men indtil nu har jeg formået at styre mig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.