Nåå ja #11

REKLAME – indeholder Affiliate link

Der går altså alt for lang tid mellem mine indlæg, men sandheden er, at der pt. er noget (læs: en anden), der tager en stor del af min tid. Det har jeg faktisk et indlæg i ærmet om, men jeg har endnu ikke lige haft mulighed for at færdiggøre det. Men det kommer nok 😉 I mellemtiden kommer der lige et nyt indlæg herfra om alting og ingenting – de er nemlig så dejlig hurtige at skrive. Denne gang om lykken ved et nyt komfur, kiropraktor, 30 års fødselsdag og jul.

 • Så har jeg fået et nyt komfur. 2 af kogepladerne valgte at stå af – selvfølgelig lige den dag, hvor jeg skulle have besøg af madklubben. Det resulterede i, at jeg stod kl. 16.45 med en ovn fyldt af flæskesteg, der ikke ville virke. Heldigvis kunne det fikses med en ny sikring, men som skrevet, så var 2 af kogepladerne stået af. Vi valgte derfor at købe et nyt komfur, da det dels er upraktisk med kun 2 kogeplader og dels kunne vi fornemme presset over, hvornår de 2 resterende mon ville stå af? Så nu har jeg altså for første gang i mit 29-årig liv fået mit helt eget nye-komfur-som-der-ikke-er-andre-der-har-brugt! Og måske blev jeg lige en tand mere lykkelig, da det skete 😉
 • Så ved man bare, at man er husmor og er blevet voksen, når man kan blive lykkelig over en ny hvidevare!
 • Og apropos at blive voksen, så fylder jeg 30 (!!!!) år om 1½ måned! Jeg har på ingen måder krise over det. Jeg er sikker på, at 30’erne bliver et fantastisk årti, hvor jeg i starten vil have små børn og opleve glæderne ved dette, mens de gradvist vil blive ældre og ‘friheden’ til os blive større, hvilket gradvist vil åbne op for nye glæder og oplevelser. Jeg er ret vild med tanken om, at jeg til den tid stadig vil være ung! Det er jo kun alle andre, der bliver gamle 😉
 • Men jeg ved på ingen måder, hvordan jeg vil markere dagen? Den falder jo, som altid ?, lige midt i juledagene. Jeg svinger lidt mellem at holde det helt som vanligt med lidt god mad til familien eller at springe ud i noget ala Åbent Hus med kaffe på kanden og lækkerier hele dagen. Men gør man det, når man fylder 30? Og tænk, hvis der ikke kommer nogle? Så tror jeg, at jeg vil sidde tilbage med en underlig følelse. Der er selvfølgelig også muligheden for en stor fest, men Vera er jo stadig meget lille og bliver ammet, og jeg synes derfor ikke, at jeg kan være så meget med i festen selv. Og vi har jo holdt en del store fester de sidste par år. Så dilemma dilemma ???
 • Nå men ud over nyt komfur og tanker om 30 års fødselsdag, så har Vera været til kiropraktor 5 gange. Hun var lidt låst i nakke, havde en del spændinger i nakke og skuldre og havde tendens til at stå i flitsbue. Men nu har kiropraktoren løsnet godt op på det hele, og pigebarnet er blevet meget mere afslappet.
 • Så har jeg ret svært ved at forstå, at det allerede er ved at være jul!? Sådant et år går jo 20161118_113240voldsomt stærkt! Men jeg glæder mig til jul. Silas er jo så stor nu, at han forstår konceptet, og det er hyggeligt at begynde at danne vores egne traditioner i vores lille familie. Der er efterhånden ved at være styr på Adventsgaverne til begge drenge – Vera bliver snydt i år ? Jeg har aldrig lavet pakkekalender til børnene – dels magter jeg ikke at skulle købe 72 pakker på sigt, og dels vil jeg hellere give en lidt dyrere gave i bedre kvalitet end en masse ral, der alligevel går hurtigt i stykker. Hvis du mangler lette løsninger på enten pakkekalenderen eller adventsgaverne kan du finde meget mere her, her eller til de lidt større børn/voksne her.
 • Og selvom det er svært at forstå, at det snart er jul, så har jeg taget mit julekrus i brug – man må jo gøre lidt for at hjælpe julehumøret på vej.
 • Så kan du lige nå at være med i konkurrencen om en Navneplakat i A4 + nogle julekort på min Instagram-profil. Vinderen findes i aften ?
 • Og så må I ellers have en fantatstisk weekend!
Tagget , , , ,

2 tanker om “Nåå ja #11

 1. Min 30-års blev slået sammen med Martins navnefest, og det var nu hyggeligt nok 🙂
  Det var nemlig sådan noget drop-forbi, og så lavede vi aftensmad til de nærmeste.
  Sådan ville jeg gøre det (igen), hvis jeg havde en lille bebs – og selvfølgelig kommer der nogen, om ikke andre, så i hvert fald de nærmeste 😉

  1. Det er også umiddelbart det, jeg hælder mest til, da jeg også synes, at det kunne væe super hyggeligt, at der kom gæster løbende igennem dagen. Jeg kan dog have lidt svært ved ikke helt at have kontrol over, hvornår folk kommer af hensyn til maden, så jeg skal lige have fintænkt det lidt ift. eventuel menu, som kan bruges hele dagen 🙂 Men tak for input!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.