Nåå ja #3

Endnu et indlæg om de små nyheder/hændelser/ligegyldigheder/vigtige ting – you name it – fra vores liv her i provinsen.

 • Som I  ved, så var vi jo til Testfamiliens 1-års fødselsdag i går. Et hyggeligt arrangement, hvor vi fik mødt nogle af de andre testfamilier, og Silas fik brugt en hulens masse energi på Børn På Glasværket, hvor festen blev holdt. Han fik til gengæld også bugt en hel måneds sukkerforbrug – og det gjorde vi andre vist også 😉
 • Selvsamme tur bekræftede mig i, at det varer ca. 1 million år, inden vi tager på bilferie til syden. Efter 10 minutters kørsel blev der spurgt første gang: “Hvornår er vi der?” og ca 1000 gange blev det til, inden vi ramte Lillebæltsbroen – så er 3½ time altså lang tid!!
 • Er jeg imponeret over, at Silas på hjemturen efter at have tumlet konstant i 7-8 timer holdt sig vågen i 2 timer og hårdnakket holdt fast i, at han ikke kunne sove. Da Ipad’en så blev slukket gik der nok ca. 2 minutter, inden han overgav sig til søvnen. Så lidt træt var man nok alligevel!
 • Jeg undrer mig over gang på gang, hvorfor ens børn sover meget længere, når de blive passet ude? Lørdag stod Valde og jeg op kl 05.15. I dag sov han til kl. 06.30 hos sin onkel og tante?!?!?!  Og hvis han så endelig sover lidt længere herhjemme (som til kl 6.00), så er det selvfølgelig i hverdagen, hvor vi alligevel ikke får glæde af det.
 • Så er skift mellem sommer og vintertid noget fanden har skabt for børnefamilier! Kan vi ikke bare gøre som Nordkorea og én gang for alle bestemme os for, at vi vil have vores helt egen tidszone, så vi var fri for at løbe frem og tilbage med de havemøbler hele tiden? I overført betydning selvsagt 🙂 Jeg forstår for øvrigt ikke, hvordan Nordkorea kan slippe af sted med alt det, de gør?!
 • Så har vi lige booket 3 overnatninger i Rønbjerg Feriecenter, som vi glæder os helt vildt til. Det bliver skønt med lidt ekstra tid sammen med ungerne – det er tiltrængt efter en periode med fart over feltet. Så vi glæder os til vores efterårsferie!
 • Så har jeg genoptaget håndboldkarrieren – igen! Desværre var 2 kampe + 1 x step på 4 dage nok lidt for meget, og min gamle lyskeskade sprang op. Jeg håber, jeg fik stoppet i tide, så jeg ikke skal droppe håndbolden helt – igen!
 • Så er jeg kommet af med min ‘skræk’ om, at min krop var kørt helt i sænk efter 1½ års pause fra motionen. Jo formen er dårlig men langt bedre, end jeg havde forventet.
 • Jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at lysten til at komme ud og løbe en tur er begyndt at komme op til overfladen.
 • Dog ikke så meget, at jeg har snøret løbeskoene endnu 😉
 • Er den der C9-kur virkelig SÅ fantastisk – også efter 1 uge, efter 1 måned eller suser det hele på igen, lige så snart du stopper med den? Jeg har lyst til at prøve, men synes omvendt også, at den er blevet total hyped som et vidundermiddel, og så bliver min nordjyske skeptisk altid vækket til live! Lad mig endelig høre i kommentar-feltet!
 • Så har vi fået gode nyheder fra banken, og skal nu i gang med flere smårenoveringer af huset – primært udenfor og ekstra isolering. Det bliver godt!
 • Så er det mandag igen i morgen og en ny uges udfordringer og oplevelser venter 🙂

Ha’ en skøn aften!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.