Nåå Ja #6

Det er ved at være et par måneder siden, at det sidste Nåå Ja indlæg ramte bloggen, men nu er det tilbage – som altid om stort, små og en del om graviditet 🙂

 • Så er det stadig vildt at tænke på, at det tredje barn er på vej. Det åbner for en masse dejlige forventninger, men også en del praktiske ting, der skal overvejes/undersøges. Det tar’ vi med og glæder os helt vildt!
 • Så bliver det ikke til så meget bloggeri for tiden – jeg er simpelthen træt, når først ungerne er puttet i seng.
 • Nogle weekender har jeg været så træt, at jeg har følt mig mere død end levende og faktisk ikke tror, at jeg har været så opløftende selskab.
 • Sådan har det ikke været under de andre graviditeter – gad vide om det er fordi, det er en pige?
 • Eller også er det bare fordi, at jeg har 2 børn i forvejen, så jeg ikke bare kan smide mig på sofaen, når behovet opstår.
 • Men nej i forhold til kønnet på baby- ja så er vi bedøvende ligeglad med om det bliver en dreng eller pige, selvom rigtig mange tager det som en selvfølge, at vi ønsker os en datter. Intet kunne være mere forkert! Vi ønsker os blot endnu en sund og rask guldklump!
 • Og så har den her graviditet for resten været skyld i, at jeg har spist mere hvidt brød med smør de sidste par måneder end hele det sidste år. Det er som om, at kroppen har skreget efter det.
 • Så opdagede jeg den anden dag, da jeg travede mig igennem en hel sangbog for Silas, at jeg IKKE kan synge “Mallebrok er død i krigen” UDEN at lægge samme tryk som Lars Lilholt – det skete helt af sig selv til stor morskab for Henrik.
 • Så har jeg lige læst et skønt blogindlæg hos Blogsbjerg om tanker og overvejelser om at blive selvvalgt alenemor. For øvrigt en skøn blog med en blanding af humor og dybere indlæg!
 • Så er Silas blevet introduceret for Playstation, så hvis der er noget, I vil vide om LEGO Batman 3, så bare spørg – jeg har brugt en hel del tid som 2. player – der selvsagt skal have alle de kedelige mænd og opgaver. Det er klart!
 • Men det er ren win-win. Hyggetid med min store dreng samtidig med, at spillet faktisk er ret sjovt 😉
 • Så har jeg også overvejet om Valde har arvet sin fars ninja-gen? Han er altid, hvor vi er, og det er som om, at han har sytten arme?
 • Men det til trods, så er det en helt fantastisk alder, han har lige nu, og han har efterhånden udviklet sig til en ret så sjov gut.
 • Så kører det generelt ret godt med det der familieliv for tiden, og vi er et ret godt makkerpar ♥
Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.