Nåå Ja #7

Så er det vist igen tid til ét af de her indlæg 🙂 Det er en hurtig måde lige at fortælle lidt om, hvad der pt. sker i vores liv. Et liv der for resten flyver af sted og har for lidt timer i døgnet til alt det, vi gerne vil. Det er jeg sikkert ikke den eneste, der kender 😉 Men nåå ja…

 • Så er Silas igen blevet glad for at komme i børnehave, og der er ikke længere lange diskussioner om morgenen og dårlig samvittighed hos moderen. Det var nok ‘bare’ fordi, at alt det nye, der blev talt om, der skulle ske fra 01.04.16 simpelthen var for meget for ham. Så snart datoen var overskredet, så begyndte det at vende, og han er nu faldet super godt til på den nye stue, med en del nye børn og nye voksne.
 • Så synes jeg, det er super fedt, at SIlas er kommet i storbørn-gruppen. Det er fedt at opleve, at han stort set lærer noget nyt hele tiden, og han flytter sig ekstremt meget i øjeblikket.
 • Til gengæld har vi som altid lige haft et opgør med, at solcremesæsonen nu er tilbage. Silas kan ikke fordrage at få creme på fingre og i ansigtet – han kan ikke lide den klistrede fornemmelse. Sidste år forsøgte jeg med P20, da det hurtigt trænger ind i huden, men så var lugten for skarp. SÅ er det altså heller ikke let at være mor!
 • Så er der faktisk kun 7 uger til det igen står på barsel – jeg glæder mig, men synes samtidig at det er fuldstændig surrealistisk, at vi allerede er der!
 • Så ja, jeg er jeg igen igen overrasket over, så hurtigt denne graviditet går. Jeg kan jo slet ikke følge med, og kan indimellem føle, at jeg ikke når at nyde det nok!
 • Men det er da hyggeligt, at lillesøster nu er begyndt at bokse godt inde i maven – det er altså noget helt specielt ♥
 • Valde til gengæld har fået 8 arme og ben. Det er utroligt, hvad han kan nå at rode ud, mens jeg eller os begge roder ind. Det er simpelthen en nødvendighed at rydde op løbende, ellers ville vi ikke kunne finde gulvet om aftenen.
 • Samtidig er han i “haa deeeet”-fasen, hvilket jo er en måde at lære om verdenen om, men alligevel, når spørgsmålet er stillet for 117. gang, mens der bare bliver peget tilfældigt ud i luften – ja så kan ens ører godt indimellem føles som om, at de er ved at falde af.
 • Han er også kommet i kravlealderen og udfordrer hver dag sig selv med at kravle op på et eller andet. Heldigvis har storebroderen i sin tid hærdet os godt, så vi tager det egentlig meget stille og roligt.
 • Men jeg kan gang på gang forundres over, hvor meget den lille fyr rent faktisk forstår og kan gøre sig forståelig.
 • Og sidst men ikke mindst – så har vi købt ny bil! Et stk. Touran – en rigtig familieøse, som vi kan hente allerede sidst på ugen!! 🙂

20160505_101353 20160505_101358 20160516_083124

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.