Nåå ja #8

Endnu engang lidt små-nyt herfra.

 • Så begynder jeg seriøst at kunne forstå min mor, når hun indimellem nævner, at man altid kunne høre, hvor jeg var i huset, da jeg var lille. Og ikke mindst, hvor meget man kunne trænge til ro engang imellem.
  Denne weekend har seriøst været hård – hvad angår støj!! Silas er verdensmester i at lave støj! Støj fra leg er én ting, det kan jeg sagtens håndtere, men unødvendig støj, mens man går lige i hælene på mig/hænger i nakken på mig eller noget helt tredje – ja det bliver jeg altså ret fyldt op af!
 • Søskendeforholdet er også ved at folde sig godt ud – på godt og ondt! De begynder endelig at have lidt ud af hinanden og kan finde ud af at lege lidt med hinanden, men de kan f…. også gejle hinanden op og kan på ingen måder lader hinanden være. Derfor dobbelt op på støj!!!
 • Så er det altså i morgen, at næste og sidste barsel begynder for mig! Det er altså vildt, at det allerede er nu! Men det bliver godt!
 • Silas er fuldstændig overbevist om, at han skal være hjemme ved mig hver evig eneste dag – thats not gonna happen – årsagen kan læses lidt længere oppe 😉
 • Så glæder jeg mig til endnu engang at finde babytøj og tilbehør frem fra gemmerne, selvom det altså stadig er mærkeligt, at det er lilla/lyserødt og formet som en kjole!
 • Så plejer jeg altid at have en udførlig liste over to-dos i barslens første 8 uger. Det har jeg ikke denne gang! Og der er heller ikke noget børneværelse, der skal sættes i stand. Det er faktisk helt rart ikke at skulle nå nogle bestemte opgaver – ud over at rydde godt og grundigt op, gøre hovedrent, bage kager til fryseren, lave færdigetter til de første dage som familie på 5, have sat de første billeder af Valde i album og ellers bare holde huset på daglig basis.
 • Så ja en llle to-do-liste var der vist alligevel, men ingenting i forhold til sidste gang.
 • Så står den snart på sommerferie for hele familien. Vi har bestilt sommerhus i Bork Havn og eneste plan indtil nu er en tur i Legoland, hvilket vi IKKE har fortalt Silas endnu – så ville vi ikke kunne tale om andet!
 • Ellers kender jeg ikke så meget til mulighederne i Vestjylland/Sønderjylland, så gode forslag modtages gerne!
 • Så glæder jeg mig abnormt meget til, at EM i fodbold er færdig – jeg har aldrig været så opdateret på de sociale medier, som jeg er i disse dage!
 • Apropos sociale medier, så husk, at du også kan følge bloggen på Bloglovin’Facebook eller lidt mere af vores hverdag på Instagram.

 

 

Tagget , , , , , ,

2 tanker om “Nåå ja #8

 1. Lidt info om ting i køreafstand fra Bork 🙂
  Skulle vejret gå helt i mod jer, ligger der en ferieby med vandland i Nymindegab. Det er ikke Lalandia, men stadig rigtig fint. Der er også indendørs legeland.
  Og så kan jeg nævne Blåvand Zoo. Det er ikke Givskud, men mindre kan vel også gøre det? ?
  Og ellers er Bork Havn faktisk rigtig hyggelig. Turen rundt om Fjorden er smuk og både Blå and og Hvide Sande er hyggelige feriebyer at snuse rundt i.
  Men hey – det bliver jo strandvejr hele ugen, så planen er klar ?

  Mvh Marie / krøllerier

  1. En tur til feriecenteret i Nymindegab er allerede på listen, men de øvrige bud kommer helt sikkert med i puljen ? Så tak for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.