Nåå ja #9

Indeholder Aff.link

Denne gang om sommerferie, solpudder, søskendevogne, og hvad børn siger!

 • Så glæder jeg mig rigtig meget til 3 ugers sommerferie sammen med min familie, selvom jeg ved, at jeg i løbet af de 3 uger også kommer til at glæde mig til den faste hverdag igen. Man er vel et strukturmenneske, der trives bedst under faste rammer 😉
 • Så kommer ferien bl.a. til at bestå af en tur i LegoLand, hvilket Silas ikke ved endnu. Jeg glæder mig virkelig til at se hans ansigtsudtryk, når det går op for ham.
 • Silas spurgte den anden dag, hvornår han kunne sove hos mormor og bedstefar igen. Jeg svarede, at det kunne han måske i sin sommerferie. Det mente han bestemt ikke, at han havde tid til, da han skulle både i Fårup Sommerland, Leos Legeland og LegoLand! Det lyder til, at han har lagt sine egne planer for sommerferien 😉
 • Så vil jeg lige dele tippet om Solpudder til ungerne. De bruger Jane Iredal Solpudder i ValdesSolpudder vuggestue og lettere bliver det vist ikke at komme ‘solcreme’ på – UDEN at det fedter på barnets hud. Virkelig en fordel, hvis man har et sart barn, der ikke kan li’ at få creme på. Solpudderen fås i 3 forskellige farver, så som voksen kan du slå 2 fluer med et smæk, og bruge den i stedet for den vanlige foundation. Selvom solpudderen er lidt dyr, så er der til lang tids brug.
 • Så forstår jeg virkelig ikke det der Pokemon Go. Hvorfor? Bare hvorfor???
 • Så kan vi snart fejre 2 års bryllupsdag. 2 år, hvor vi er blevet ‘næsten’ 2 børn og en del kærlighed rigere. Vi mangler lige et par uger, inden vi er helt i land med det.
 • Så ender det nok med, at vi skal ud og have os en ny klapvogn, hvor der er plads til de 2 små, for at undgå at skulle have både barnevogn og klapvogn med på tur. Jeg kan dog ikke blive klog på, hvad der er godt at vælge, og det er jo en del penge, der skal spenderes på det.
  Er der nogle med gode råd ift. søskendevogne? Umiddelbart er kravene, at sæderne skal kunne ligges helt ned, samt at den ikke fylder en helt jetjager, når den er klappet sammen.
 • Så fik jeg for nyligt at vide af ældstearvingen, at jeg havde en stor røv. Jeg ved ikke, om jeg blev mest forarget over det eller over faderens spontane latterudbrud, der var en anelse for højt??!!
 • Jeg fik også for lidt tid siden at vide, at jeg var rynket – af selvsamme barn! Hedder det næsten 30, fed og færdig nu om dage??? Jeg overvejer kraftigt, om han skal gøres arveløs!
 • Samme dreng, som tidligere har fyret mig, som har erklæret, at jeg har ødelagt hans liv og som har opfundet musen for at dække over sine egne ugerninger.
 • Husk at du kan følge bloggen på Bloglovin’Facebook eller lidt mere af vores hverdag på Instagram.
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.