Nåå Jaa #4

Lidt ligegyldigt nyt fra mig. Denne gang handler det bl.a. lidt om sygdom, manglende søvn, hysterisk baby (og mor), ‘mor-maven’ og Jes Dorph.

 • Så har jeg i dag været hjemme for 2. dag med en syg Valde. Snot, feber, host.
 • Så kan jeg umuligt være den eneste mor, der lige når at tænke: ‘Det er da meget hyggeligt, så gider han da sidde hos mig og hygge!’
 • Lige indtil virkeligheden går op for selvsamme mor, og barnet når den der grænser, hvor det bare er træt og hysterisk!
 • Valde har nemlig nægtet at sove! Natten til tirsdag stod på stort set ingen søvn til hverken mor eller baby og i løbet af tirsdagen blev det til 2 meget korte lure. Resultatet af de ingredienser blev en meget pylret, træt og umulig baby. Som selvfølgelig, som toppen på kransekagen, heller ikke ville sove til sengetid, da han var alt for overtræt!
 • Og ja det var nok ikke kun baby, der blev umulig! Jeg er nemlig typen, der bliver sur og irriteret, når jeg er sulten eller træt. Men jeg ville heldigvis gerne sove til sengetid 😉
 • Noget tyder på, at jeg har videreført den egenskab til begge mine drenge – stakkels far og mand 🙂
 • Men udover sygdom og manglende søvn, så er jeg også blevet den der mor, der har købt  ens (næsten) tøj til mine drenge. Jeg har altid tænkt, at det aldrig ville ske, men det er da meget sødt 😉
 • Tøjet er for øvrigt fra Phister & Philina – et mærke jeg aldrig tidligere har købt, men jeg må sige, at jeg er yderst positiv overrasket. Virkelig lækker kvalitet!
 • Så har Silas været så sød at spørge, hvorfor jeg har en numse på min mave, mens han står og prikker til min ‘mor-mave’ med foldegardiner og franskbrødsdej! Møgunge 😉
 • Så bliver jeg også en smule irriteret, hver gang jeg ser Go´aften Danmark med Jes Dorph. Det egner han sig bare ikke til – i mine øjne. Jeg synes, at hans forsøg på at være sjov bliver alt for plat, og synes faktisk, at det har resulteret i, at et godt program er knapt så godt. Er jeg den eneste? (Altså ud over min mand, der ikke ‘tør’ sige mig imod, når jeg går i selvsving over sådanne – i princippet – ligegyldige ting ;)) Hænderne op til dem, der vil have Hans Pilgaard tilbage på Go’ aften Danmark. Der var noget særligt over den lille afsluttende morale 😉
 • Så har Valde fået en gåvogn, og ud fra indholdet at bedømme, så er det godt at være forberedt på lidt af hvert! 😉 (Se billede)
 • Så er vi så småt begyndt at præge Silas til, at han gerne vil være tømre, når han bliver stor. Jeg tror, han vil være fantastisk til det, og så vil det jo være ganske praktisk med en tømre i familien 😉 (Iron forekommer! Selvfølgelig skal han helt selv bestemme 🙂 )
 • Og sidst men aboslut ikke mindst, så er jeg selvfølgelig lige så rystet, som resten af verden over, den ondskab, der findes i verden! Hvor er det ærgerligt, at verden skal være præget af ondskab, frygt og grusomhed, når den har potentialet til at være smuk og god ♥

IMG_0358 2015-11-17 15.00.45 2015-11-08 14.44.26

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.