Når sønnen overnatter ude

Hvor er der pludselig mange ting, der gør mig opmærksom på, at vi er ved at have en stor dreng i huset. Og det bliver nok ikke mindre, når lillebror kommer! I går smuttede vi forbi mormor og bedstefar på vej hjem fra børnehave, da Silas’ kusine og fætter var derinde. Mormor havde derfor sagt, at Silas kunne kigge forbi og lege lidt. Da jeg gik hjem ved 17-tiden, var Silas endnu ikke helt klar til at komme med hjem, da han gerne ville lege meget mere med sin kusine. Vi blev derfor enige om, at jeg gik hjem, og så kunne han komme hjem på et tidspunkt.

Den plan blev imidlertid ændret, da Silas ved 19-tiden ringede hjem for at spørge, om han måtte sove henne hos mormor og bedstefar? Det fik han selvfølgelig lov til, og vi aftalte, at jeg skulle komme ved 8-tiden for at følge ham i børnehave, da både mormor, bedstefar og vi selv havde aftaler tidligt på eftermiddagen, så det var ikke rigtig muligt at give ham en hel fridag. Og der sad vi så og kiggede på hinanden under aftensmaden og talte om, at det var underligt, at der var engang, hvor der altid var så stille i huset. Resten af aftenen var egentlig også lidt underligt, da vi absolut ikke har været vant til, at Silas gerne ville overnatte hos andre.  Men han bliver jo også større og bliver mere og mere selvstændig, og jeg synes egentlig bare, at det er fedt, at han så småt er ved at frigøre sig en lille smule.

At afleveringen i børnehaven så ikke kom til at gå helt som smurt, det er så en anden side af sagen. Jeg var forberedt på, at det ville være svært for ham at forstå, at han skulle i børnehave, når han havde sovet hos mormor og bedstefar, og det er måske egentlig bare endnu et eksempel på, at han fungerer bedst, når tingene er som de plejer. Men nu er han kommet af sted og var glad og tilfreds, da jeg gik fra børnehaven mod lovning af, at han blev hentet lige efter eftermiddagsmaden af både mor og far 😉

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.