Navnesutter – vind en valgfri pakke

NavnesutterForberedelserne på vuggestuestart er så småt i gang herhjemme. Er der noget, som jeg tror, at pædagogerne i vuggestuen sætter pris på, så er det, hvis der er navn på sutterne. Der er jo en hel del sutter for dem at holde styr på, så der er ikke noget at sige til, at det er rart for dem, at der står navn på. Derfor har jeg selvfølgelig anskaffet mig nogle navnesutter fra navnesutten.dk, hvor man kan finde rigtig mange af de kendte mærker.

Jeg har været heldig at få lov til at udlodde en Giveaway, hvor du kan vinde 1 valgfri pakke navnesutter fra navnesutten.dk. Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvem der skal have glæde af sutterne.

Derudover kan du få et ekstra lod i puljen, hvis du følger bloggens Facebookside eller følger bloggen via Bloglovin’ .

Vinderen trækkes tirsdag d. 25/8 kl. 20.00.

Held og lykke 🙂Navnesutter

Konkurrencen er selvfølgelig lavet i samarbejde med navnesutten.dk.

Vinderen er fundet!

 

Tagget , , ,

8 tanker om “Navnesutter – vind en valgfri pakke

 1. Det skal min søn Christoffer – han er også på vej ud i den store verden inden jeg når at se mig om.

 2. Det skal selvfølgelig vores dagplejemor! 😉 Minimanden starter jo også dagpleje til den første, så vi kunne godt bruge sådan en pakke 🙂
  Følger selvfølgelig også på facebook og BL 🙂

 3. Det skal Johan på knap 16 mdr ?
  Jeg følger via Facebook

 4. Min smukke datter Asta??

 5. Rigtig fin konkurrence ?? Jeg følger dig på Instagram og Facebook, og nyder at læse med! Det kunne da være guld værd med sådan nogle navnesutter – de er så søde og helt igennem personlige ???

  1. Og det er selvfølgelig min kommende datter Nynne (lejekontrakten i mavsen udløber om 2 uger fra idag) som skal have disse søde navnesutter. ?❤️

   1. Det skal mit dejlige barnebarn Magnus. Følger selvfølgelig med på facebook.

 6. Min søn der snart skal starte i vuggestue!! (Hvor blev tiden af?? ?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.