Nogle der sagde rygrad som en regnorm????

Jeg kan indimellem undres over, hvor slattens ens rygrad kan være! Det er ingen hemmelighed, at den her barsel har været hård for min badevægt. Alle de kilo, som jeg i sin tid tabte mellem graviditeterne med Silas og Valde, er nu hoppet fint på igen, og jeg er ærlig talt ret træt af det. Og så er det, at jeg kan undres over, at når jeg gang på gang kigger på mig selv i spejlet og er træt af det, som jeg ser, alligevel gang på gang tager mig selv i at være på vej ind i skabet efter noget, som jeg ikke burde spise?

Fordi jeg ved jo godt, hvad det er, jeg skal spise. Jeg har for pokker tidligere tabt 16 kg, så jeg burde jo kunne gøre det igen. Og det kan jeg – eller det SKAL jeg! Jeg vil have vendt skuden, så jeg igen kan komme i noget af alt det tøj, jeg har, der hænger i mit skab. Ellers skal jeg jo ud og have en helt ny garderobe, inden jeg skal starte på job igen, men det er altså sjovere at shoppe tøj, når man er tilpas med sin krop.

Omvendt er jeg ikke tilhænger af decideret slankekurer – de virker ikke – for mig! Jeg har overvejet at prøve C9-kuren for at komme i gang og for at komme af med den gennemgribende sukkertrang, som jeg pt. har. Jeg stejler dog lidt. Både fordi jeg et eller andet sted har noget imod, at jeg ikke skal spise samme mad som min familie – i hvert fald ikke de første par dage. Jeg synes, det sender et forkert signal til mine børn. Derudover har jeg det svært med de der pyramideselskaber, og jeg bliver provokeret af, at der ikke er nogen af distributørerne, der vil oplyse prisen for kuren offentligt! Pt. er der mange, der reklamerer med det på Instagram, men du skal altid sende privat besked for at få oplyst prisen. Det prøvede jeg en dag – en skarp pris stod der i opslaget! Sælgeren kunne så oplyse (privat vel og mærke), at prisen var 1110 kr. – normal pris 1202 kr. For mig har det overhovedet ikke noget med en skarp pris at gøre!

Dagen efter reklamerede samme sælger så med, at man kunne få en rabatkode i forbindelse med mors dag. Igen skulle man skrive privatbesked. Hmm tænkte jeg og lånte Henriks Instagram til at spørge til prisen. Nu var prisen 1095 kr. – altså 15 kr. billigere, end jeg kunne få det til dagen før. Er det et tilbud?!? Jeg bliver sgu lidt harm og brydes mig ikke om al den hemmelighedskræmmeri – og slet ikke, når jeg synes at tilbuddene er at gøre grin med folk! Man skal ikke kalde en besparelse på knap 100 kr. for en skarp pris. Eller er det mon bare mig?

Men som I nok kan fornemme, så er C9-kuren sat på stand by og kommer måske kun til genovervejelse, såfremt jeg slet ikke formår at få gang i vægttabet på egen hånd!

I stedet går jeg tilbage til det, jeg ved, der virker for mig. Jeg ved, at opstarten bliver hård, da det lige tager 1-2, før min krop er kommet af med sine usunde cravings, men samtidig ved jeg, at når først min krop har vænt sig til det, så kommer jeg ikke til at lide nogle afsavn.

Så nu bliver kulhydraterne, især ris, pasta, kartofler, gryn, brød og frugt pakket lidt væk og i stedet kommer der flere grøntsager, protein og det sunde fedt på bordet. Det er det, der passer til mig, og dét der virkede sidste gang, og det som jeg har det bedst med. For meget brød, sukker, frugtsukker mv. giver mig en følelse af oppustethed, utilpashed og svingende blodsukker, og det svingende blodsukker betyder blot, at jeg spiser meget mere af alt det, som jeg ikke skal.

Så ingen tvivl om, at mit hoved ved, hvad det skal. Nu skal jeg bare lige have krybdyrhjernen til at samarbejde med mig. Og selvom vi skal til konfirmation både fredag og lørdag, ja så starter jeg så småt allerede nu, da jeg lige nu har gejsten. Så ved jeg, at jeg spiser noget til konfirmationerne, som måske ikke lige er det ‘rigtige’ men som sagt, så er det ikke en kur for mig, men en omlægning af mine spisevaner, hvilket indebærer, at der også er plads til at synde. For som Bitz siger – der skal være plads synde, og NYD det, mens du gør det!

Så nu er det nu! Og jeg håber, at jeg ved at lave dette opslag har lagt lidt pres på mig selv. Ellers kommer I nok ikke til at høre mere om det 😉

Til sidst et billede fra 2012, der ofte minder mig om, hvor jeg ikke skal hen igen! (Men se lige hvor cute Silas til gengæld var ♥)

Færre kulhydrater

Tagget ,

6 tanker om “Nogle der sagde rygrad som en regnorm????

 1. 100 sparet er ikke en skarp pris, tilbud ja men ikke noget vider godt et når vi er i det pris leje.
  tror også mere på kost omlægning med plads til at synde, jeg kæmper også med ca. 10-15 kg for meget, men de ikke meget for at hoppe af… eller jeg er for meget hygge spiser. Hjælper ikke at mit stofskifte blev smadret af noget medicin.
  håber du finder rygraden til at smide dine kilo.

  1. De sidste kilo er også altid de sværeste at komme af med og nej, det er da helt sikkert ikke nemmere, når stofskiftet ikke fungere ? Og det med at hyggespise kender jeg alt for godt ?

 2. Skulle til at foreslå LCHF, men kan høre, det allerede er i den retning, du har planer om at gå. Det virker også for mig (for alle, vil jeg vove at påstå) – og endda helt uden at betale i dyre domme for et skema og en masse pulver. Brug dine 1000 kroner på gode råvarer i stedet, for 1-2 uger med LCHF er lige så effektivt til at kvitte sukkertrangen, vil jeg være så fræk at påstå ?
  Og så held og lykke! Man kan ikke køre den hjem på viljestyrke alene ?

  1. Ja jeg har tidligere brugt LCHF men mest til at vedligeholde vægten, da jeg ikke er god til at køre 100 % efter det. Men low carb virker helt sikkert ?

 3. […] skrev jeg jo tilbage i det her indlæg, at der skulle til at ske nogle forandringer angående kosten. Jeg skulle simpelthen tilbage til […]

 4. […] at jeg efter ferien skal prøve at leve 100 % efter kuren for at se, om det er nøglen til at komme væk med de sidste kilo og top-maven (det sidste kræver nok også lidt træning, det er en helt anden sag ? […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.