Nyheder fra MOLO

REKLAME – Aff. link

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen – jeg er fan af Molo – både på grund af design, pasformen og kvaliteten. Nu er der endnu engang kommet nyheder Molo – meget passende lige her op til jul, hvor jeg tror, en stor del af Valdes jule- og fødselsdagsønsker kommer til at bestå af tøj. Untitled

 

For drengenes vedkommende tager en del af tøjet udgangspunkt i Sci fiction, mens det for pigerne er blomster/ensfarvet i fine farver. For en gangs skyld synes jeg faktisk ikke, at det er lige så farverig, som det plejer at være, og det synes jeg faktisk er helt okay,

Hvad synes I?

Tagget , , ,

En tanke om “Nyheder fra MOLO

  1. God aften,

    som den kreative sjæl jeg er, så synes jeg det er noget fantastisk smukt stof tøjet er syet af 🙂

    Hilsner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.