Nyt job, nye udfordringer og nye kollegaer

Jeg var kommet frem til, at jeg var ved at trænge til nye udfordringer og havde derfor sendt en ansøgning af sted til en stilling i et nyoprettet team i den kommune, hvor jeg i forvejen er ansat. En stilling som koordinerende sagsbehandler for unge kontanthjælpsmodtagere langt fra arbejdsmarkedet kombineret med metodeudvikling indenfor området. Metoder som efterfølgende skal bredes ud og være inspiration til hele kommunen. Der er tale om et 1-årigt projekt, hvor jeg samtidig er sikret orlov fra min faste stilling – ren win-win. Og dæleme om jeg ikke var så heldig at gå igennem nåleøjet og få tilbudt stillingen!!

Og jeg glæder mig. Det bliver så fedt at komme til at arbejde med en hel ny målgruppe, nye udfordringer og nye erfaringer. Det bliver også sjovt at få nye kollegaer, selvom jeg helt sikkert vil komme til at savne alle de skønne kollegaer, som jeg har nu!! Det må jeg indrømme er bagsiden af medaljen, da jeg har det super godt på min nuværende arbejdsplads. Det er derfor selvfølgelig med lidt sommerfugle i maven at skulle sige farvel – for hvad hvis de næste kollegaer ikke er lige så søde, lige så betænksomme, lige så sjove og lige så helt i gennem fantastiske???

Men når alt kommer til alt siger min mavefornemmelse mig, at det er den rigtige beslutning, og så må sommerfugle være sommerfugle.

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.