Nyt projekt have

Vi har siden sidste sommer talt om, at vi godt  kunne tænke os at få ryddet det hjørne af haven, som efterhånden har udviklet sig til et vildnæs. Og i dag skete det endelig. Det var umiddelbart lidt svært at overskue til at starte med, og både Silas og Henrik konstaterede, at “det her, det bliver vi aldrig færdig med”. Henrik mest fordi, at Silas hele tiden skulle stå lige der, hvor Henrik skulle arbejde. Han vil så gerne være med den lille purk, men det kan nogle gange være lidt svært at have tålmodigheden til det. Det hele løste sig dog, da jeg kom hen og hjalp (As if!!!!?), og Silas løb på besøg hos nabo-drengen.

Have4

have5

123

126

SkrubtudsePludselig hoppede denne lille fætter frem, og det er jeg ret sikker på, at alle naboerne – hvis ikke hele byen – kunne høre på mit udbrud! Jeg er ikke ret god til kryb, der pludselig dukker op, uden at jeg er forberedt på det (og i grunden nok heller ikke, selvom jeg er forberedt). Henrik fik derfor til sidst besked på, at han skulle fjerne resten af bunddækkenet, da det vrimlede med edderkopper og andre krible krable dyr!

789Nu mangler vi bare at få fjernet stenene, jævnet jorden, lagt en række fliser inde ved huset og så græs i resten. Min drøm var egentlig at få endnu et blomsterbed, men vi har i forvejen 4 bede, så vi blev enige om, at græs nok var den bedste løsning på nuværende tidspunkt – set ud fra tidsperspektivet. Heldigvis kan græsset jo altid flyttes igen, og bedet fyldes op med farvestrålende blomster!!

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.