Ønsker til en 5-årig dreng

Reklame – Indeholder Affiliate link

Om godt en uge fylder min store dreng 5 år! Det er altså fuldstændig surrealistisk, at det allerede er 5 år siden, at jeg for første gang kunne kalde mig mor. Kliche – I know, men ikke desto korrekt 😉 Tid er en underlig størrelse for samtidig med føles det jo som om, at han altid har været en del af vores familie, og som så mange andre – ja så kan jeg faktisk ikke helt redegøre for, hvad vi lavede, før vi fik Silas og senere Valde.

Men altså næste fredag går det løs. Silas kan fejre sin første halvrunde fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres! Både i børnehaven, sammen med familien, massere af kage og ikke mindst gaver. Det fede ved, at barnet bliver større, er, at Silas nu rent faktisk selv kan give udtryk for, hvad han ønsker sig.Ønsker til en 5-årig dreng

 

Og her ville jeg jo ønske, at jeg som en ægte blogger kunne vise en fin collage fyldt med farvekoordineret trælegetøj som tilmed er miljømæssigt fremstillet. Det kan jeg IKKE for intet legetøj kunne interessere Silas mindre 😉

På ønskelisten er der selvfølgelig først og fremmest LEGO. Især LEGO Superheroes, LEGO Ninjago eller LEGO Chima er højt på listen. Jeg kan gang på gang blive forundret over, hvor meget underholdning, der kan være i en pakke LEGO, og det er tydeligt at se i Børnehaven, at LEGO altså er toppen af poppen blandt drengene for tiden, og det gælder helt sikkert om at have de sejeste mænd.

Udklædningstøj er også ret populært herhjemme og bliver brugt utrolig meget. Igen er det superheltene, der er populære. Silas ønsker sig især Batman, Superman, Ant-man eller og nogle af de andre Marvels figurer.

Skydere og andre våben bliver også brugt flittigt, når man skal i kamp. Dem han har er efterhånden ved at være slidte og virker ikke helt efter hensigten, hvorfor han også her har ønsket sig nogle nye.

Magic Sand har de lige fået i børnehaven, hvor alle børnene er meget glade for at lege med det. Silas har flere gange spurgt, om ikke han selv kunne få noget Magic Sand til at lege med herhjemme, men jeg har indtil nu slået det hen med, at han kunne ønske sig noget til sin fødselsdag. Jeg synes også selv, at det er et fint alternativ til modellervoksen, som jeg synes sviner helt abnormt meget.

Og sidst men ikke mindst, så er jeg ret sikker på, at et nyt spil til Playstationen vil vække glæde. Og ja igen selvfølgelig med superheltene som tema.

Og derudover er der selvfølgelig en lang række ting, som Silas måske ikke selv lige har overvejet, som fx brætspil, puslespil, tøj og hvad fantasien ellers kan komme på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.