Ohminus – dansk designet børnetøj

Indlægget laves i samarbejde med Testfamilien.dk.

Ohminus Børnetøj Kender du mon børnetøjsmærket Ohminus? Jeg gjorde heller ikke, før jeg blev bedt om at teste det for Testfamilien.dk. Og jeg er altså så begejstret for mærket, at jeg også lige vil fortælle om det her på egen blog i en afkortet form. Jeg har testet en heldragt, en body, 2 par bukser og en hjelm.

Som titlen fortæller, så er Ohminus dansk designet børnetøj, der er produceret her i Europa. Tøjet henvender sig til de 0-5 årige. Kvinden bag har lagt vægt på, at der skal være plads til leg og udvikling, samt at design skal gå hånd i hånd med god kvalitet. Tilmed sælges det kun online på ohminus.com, hvorfor priserne også er yderst fair. Hele kollektionen sælges for en pris mellem 29,95 – 149,95 pr. del. Og det er altså billigt – især når man tager kvaliteten i betragtning.

Ohminus børnetøjKollektionen består af bodyer, heldragter, kjoler, hjelme, elefanthuer, babybukser med/uden fod, hagesmække og leggins. Den består af 9 printdesigns og 4 basisfarver. Der produceres kun et begrænset antal af hvert print, hvorfor der hurtigt vil være udsolgt og løbende udvides med nye prints. På den måde risikerer du heller ikke, at hele vuggestuen har samme tøj på.

Tøjet er blødt og print og farverne er virkelig flotte. Selv efter første vask var farverne fortsat flotte, hvilket jeg ellers synes, godt kan være et problem indimellem med det farvestrålende tøj. Dog er farven falmet en smule i takt med, at tøjet er blevet vasket, og på body og heldragt er der kommet lidt fnuller. Nogle vil betegne det som MOLO-fnuller 🙂

Pasformen på tøjet er god, og jeg vil mene, at det passer fint til både spinkle og buttede babyer. Der er god plads i buksernes linning og body og heldragt er lavet i elastisk stof (92 % økologisk bomuld og 8 % Lycra). Så der er ikke noget, der klemmer eller hæmmer bevægelsesfriheden, hvilket jo er et stort plus, når man er en baby, der skal ud og udforske verdenen.

Heldragten har ligeledes en god pasform (synes faktisk den minder lidt om Danefæs i farten), der er god plads til benene, og knapperne sidder med en tilpas afstand, så der ikke vises for meget bar hud. Den har ligeledes en skøn ribkant ved både arme og ben, der gør, at den bliver siddende, hvor den skal. Faktisk en detalje, som flere har bemærket, når Valde har haft dragten på. Ohminus børnetøj

Men kort sagt, så kan jeg virkelig anbefale dette tøjmærke. Det er altså lækker kvalitet til en fair pris. Jeg synes helt sikkert, at det kan leve op til andre mere kendte (og dyre) tøjmærker, og jeg er ret overbevist om, at når jeg engang får brug for at købe lidt nyt til Valde, så skal jeg ind og tjekke, hvad jeg kan finde ved Ohminus.com.

Du kan læse hele testen hos Testfamilien.dk.

 I forbindelse med test for Testfamilien.dk, modtager vi intet andet end de givne produkter, som vi skal teste. Ord og vurderinger er helt og holdent mine egne, og der er intet krav om, at jeg skal skrive om produkterne på egen blog.
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.