Om altid at føle sig lidt bagefter på tid

I kender sikkert alle følelsen – tid er der bare ikke nok af. Jeg har ofte følelsen af, at jeg nok lige skulle have et par timer mere i døgnet til at nå alt det, jeg gerne vil nå. Jeg kan nok til tider være en ret så stor tids-optimist, både i arbejdslivet og hjemmelivet. Dette kombineret med, at jeg af natur gerne vil have en finger med i alting, betyder, at jeg nemt kan komme til at føle mig et par timer bagefter.

Hvis jeg havde flere timer i døgnet ville jeg bruge tiden på:

  • at være mere sammen med Silas og Henrik fx i svømmehal, zoo, i skoven mv.
  • at lave mere mad helt fra bunden
  • bruge mere tid på daglige gøremål, så vi kunne bo ala Bo Bedre, hvor alting står som det skal!! (ved nærmere omtanke kommer det nok aldrig til at ske – uanset hvor meget tid jeg har!!)
  • bruge mere tid på min familie og besøge dem oftere
  • være bedre til at følge op på mine veninders liv og give dem flere besøg. (Her har jeg virkelig dårlig samvittighed indimellem)
  • dyrke mere motion
  • læse flere bøger og ikke mindst
  • MIG SELV

Jeg må nok bare erkende, at jeg nok aldrig får flere timer i døgnet – så skal jeg i hvert fald til at skære i min nattesøvn, hvilket IKKE kommer til at ske. Jeg må nok bare blive bedre til at prioritere og ikke have en finger med i al ting samt tænke, at en enkelt nullermand rundt omkring ikke gør os mindre lykkelig! Det handler nok i bund og grund om at blive bedre til at leve i nuet!

Tagget ,

2 tanker om “Om altid at føle sig lidt bagefter på tid

  1. […] man egentlig gerne ville. Jeg har for nyligt skrevet om, altid at være bagefter, som kan læses her. Vi er derfor gode til at få aftalt ny dato fra gang til gang. Det er nødvendigt, da 6 […]

  2. […] Så lang tid er der vist aldrig gået mellem mine indlæg før – 16 dage helt præcis, og jeg kan faktisk slet ikke redegøre for, hvad de 16 dage er gået med. Tiden iler af sted, og jeg synes det er fuldstændigt uvirkeligt, at der om 9 dage er juleaften! Jeg må vist bare endnu engang erkende, at de få timer, døgnet indeholder, ikke giver mig mulighed for at nå alt det, jeg gerne vil. En tendens der med jævne mellemrum vender tilbage, og som jeg faktisk allerede tilbage i starten af 2014 skrev om – det kan du læse mere om lige her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.