Om at være i sorg

Shit så kom der alligevel til at gå lang tid til det næste indlæg her på bloggen! Vores computer er stået af, og selvfølgelig på et tidspunkt, hvor jeg ikke ligefrem synes, at de private finanser er til det. Men sådan skal det vel være? Men at stå uden en computer er virkelig et handicap for en blogger – nærmest på højde med ikke at have et kamera! Jeg kan selvfølgelig skrive fra Ipaden, men det er bare ikke helt dette samme og tager meget længere tid. Men det er altså det, som jeg pt. må tage til takke med.

Som nogen af jer sikkert allerede ved eller har set på min Instagramprofil, så har vi den seneste tid været igennem en meget stor sorg med et alt alt alt for tidligt dødsfald i den allernærmeste familie. Sorgen er der selvfølgelig stadig, hvilket den vil være i lang tid! Det er så ufattelig og tragisk, når livet er så ubarmhjertig, og spørgsmålet ‘hvorfor’ vil blive ved med at spøge i lang tid, da ingen kender svaret herpå. Men faktum er, at det er pisse hårdt, og det er pisse hårdt at se nogle mennesker, som man holder rigtig meget af gå igennem dette! Lige så stor kærligheden kan være – lige så ondt kan den gøre!

Hvor ville man ønske, at der var noget, man kunne gøre, men det er der bare ikke! Vi kan ikke gøre andet end bare at være der, og det er vi! Det håber jeg, de ved! Sorgen er en langsommelig proces, og det er aldrig noget, man kommer over, men noget man på et tidspunkt lærer at leve med. Og måske endda på et tidspunkt kan se en mening med. 

Tagget , , ,

En tanke om “Om at være i sorg

  1. Åha, det lyder ikke godt. Det gør mig frygtelig ondt at I har mistet en i den tætteste omgangskreds. Sorg er en underlig størrelse. Man går ind og ud af den for at kunne rumme den. Det ene øjeblik kan man være næsten glad og optaget af almindelige ting, og det næste øjeblik overvældes man af tanker, tårer og det knuger i maven. Det er en hård og lang proces … Især for dem, som I støtter så godt I kan.

    Jeg har selv mistet, og en god ting er også at huske at dem i dyb sorg ikke altid kommer til en. Det nemmeste er at komme til dem. F.eks. med praktisk hjælp, en varm ret, en pose boller og tid til en snak, hvor man især lytter.

    Mange kram og varme tanker til dig, din familie og berørte i denne situation <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.