Om Provinsmor.dk

Om bloggen:

Provinsmor.dk er opstartet i januar 2014. Bloggen blev opstartet, da jeg i lang tid selv havde fulgt med på diverse blogs og fandt meget inspiration til mit eget liv derfra. Og efterhånden blev jeg enig med mig selv om, at jeg også selv ville have noget at byde på!

Navnet faldt på Provinsmor, da jeg brænder for at være mor, hvorfor dét at være nogens mor er en stor del af mit liv. Intentionen med bloggen er derfor primært at give mig selv et sted, hvor jeg kan dele mine tanker, livets glæder og sorger og ikke mindst de tusinde bekymringer, som der naturligt følger med moderskabet.

For mig er det vigtigt, at bloggen ikke tegner et rosenrødt billede af familielivet, da jeg simpelthen har svært ved at tro på, at det findes! På bloggen finder du derfor også indlæg, hvor afmagten, der indimellem rammer, trætheden og lysten til bare at være sig selv, kommer frem. Der er endvidere krydret med diverse små anekdoter fra hverdagslivet, hvor børnelogikken især har fået en stor plads samt opskrifter, havelivet og andre diverse ting, der har betydning for familielivet.

Jeg ønsker, at folk skal klikke sig forbi min blog for at få et glimt ind i en dansk familie og samtidig føle, at dét glimt, de får, er autentisk!

Om Bloggeren:

Mit navn er Tina. Jeg er 31 år og bor i en lille provinsby i Nordjylland sammen med min mand Henrik, og vores fælles børn, Silas på 6 år, Valde på 3 år og Vera på 1½ år. Henrik er knap 20 år ældre end mig, hvilket på papiret er mange år, men i det virkelige liv, mærker vi det ikke.

Til dagligt arbejder jeg som socialrådgiver indenfor beskæftigelsesområdet. Er uddannet socialrådgiver tilbage i 2010. Jeg holder af mit arbejde og kan godt lide at være med til at gøre en forskel for andre. Arbejdet er i sandhed et område, som kan få folk op af stolene, så det er ikke altid, at jeg skilter voldsomt meget med, hvad mit erhverv er. Desværre er det sjældent de positive historier om beskæftigelsesindsatsen, der kommer frem i  dagspressen, men de findes altså! Og det er dem, vi socialrådgivere, lever på! Mit arbejde vil ikke komme til at fylde synderligt meget på bloggen – netop fordi det er et følsomt område. Men indimellem vil der sikkert komme et indlæg 😉

Fritiden går med min familie – der er altid noget at give sig til med 3 børn – om ikke andet så er vasketøjskurven altid fuld 🙂 Jeg holder desuden meget af at være i mit køkken, hvor jeg slapper af med madlavning, bagning mm. Derfor vil der indimellem komme en opskrift på bloggen, hvis noget har været særlig godt 🙂

Men velkommen til – håber du finder glæde ved at læse med!

En tanke om “Om Provinsmor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.