Om sukkertrang og M&M’s

Sukkertrang

Jeg er simpelthen nødt til at dele denne historie med jer. Vi har virkelig grinet af det mange gange herhjemme – af min manglende evne til at gennemtænke planen.

I kender det sikkert – måske ikke jer med rygrad – men alle os andre!

I kører ned for at handle. I har lige spist aftensmad. I mærker, at sukkertrangen kommer snigende. Det bliver ikke mindre af, at I nærmer jer hylden med slik. For en gangs skyld modstår I IKKE fristelsen og overbeviser jer selv om, at et lille stykke chokolade på vej hjem i bilen, da ikke gør nogen skade. Når der ikke er nogen, der ser, at I spiser det, så tæller det ikke som kalorier! I kigger på slikhylden – hvad har jeg lyst til??? I bliver begejstret, når I ser miniposen med M&M’s. M&M’s der jo er så usandsynlig gode! I snupper posen og putter den i kurven. I betaler. Pakker varer. Sørger for, at posen med M&M’s ligger øverst. I putter den for guds skyld ikke i jakkelommen! Ekspedienten skulle jo nødig vide, at det er til bilturen hjem! Men den ligger øverst, så I nemt, og uden nogle opdager det, kan snuppe den, når I sætter varerne ind i bagagerummet.

Endelig sidder I igen i sædet. Posen med M&M’s ligger på jeres lår. Mens I starter bilen, formår I samtidigt at få åbnet posen til chokoladen. Igen skal I jo ikke holde mistænkelig lang tid på parkeringspladsen. Bilen begynder at trille. Den første håndfuld M&M’s rammer munden. Du gumler lystigt derudaf – du skal jo også nå at spise det hele, inden du igen er hjemme. Du spiser det så hurtigt, at du faktisk lidt glemmer at nyde dem, men manden og børnene skal jo for guds skyld ikke opdage noget.

Hjemme igen – du skjuler selvfølgelig beviserne i skraldespanden i indkørslen. Sørger for, at ingen kan se det, så du løfter måske lige en enkelt pose for at gemme papiret. Du går ind – bevidst om, at du ikke skal komme for tæt på nogen, så de kan lugte chokoladen! Det lykkedes meget godt, og du begynder at pakke varerne ud. Mens du står med hovedet inde i køleskabet kommer din mand. Han spørger dig om noget. Du vender dig om – igen fuldstændig overbevist om, at du har helt styr på det! Manden udbryder: “Ej mor for fanden!” Hvorefter han er fuldstændig færdig af grin. Først fatter du ikke rigtig, hvad der sker. Indtil det går op for dig, at du er BUSTED af din grønne og blå mund. Damn you M&M’s!!

Moralen: Vælg altid chokolade uden farvestoffer, når du står i supermarkedet, sukkerhungrende og kigger på slikhylden 😉

 

2 tanker om “Om sukkertrang og M&M’s

  1. Er færdig af grin – for hvor kan jeg bare SÅ godt se dig for mig i den der situation .. ??

    1. Det forstår jeg da virkelig ikk! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.