Opdate på børnehavestart

Silas har nu været af sted i børnehave i 2 dage, og det har indtil nu været en succes!! Endnu en gang er moderens bekymringer blevet manet i jorden – og det er jo skønt! Afleveringen gik fint i går, da far skulle aflevere ham, og jeg var lidt spændt på, om det nu ville gå lige så godt, når det var mig, der skulle aflevere ham i dag. Det er jo ikke altid, at det er nogen fordel, når moderen er i nærheden!!! Det gik dog heldigvis rigtig godt, og han var faktisk i gang med at lege, før han fik jakke og sko af, så jeg kunne gå med det samme.

I morges da han stod op, sagde han til mig, at han gerne ville sove til middag oppe i børnehaven, hvilket jo er et godt tegn. Vi aftalte derfor, at vi kunne spørge én af stuepædagogerne om det. Silas var nærmest lige kommet ind af døren, da han sagde til hende, at han gerne ville sove deroppe, hvilket der selvfølgelig ikke var noget i vejen for.

I dag har han derfor hele 3 madpakker med, da det så er planen, at jeg henter ham, når de har fået eftermiddagsmad. Jeg er spændt på, om han har ville spise sin formiddagsmad, da han herhjemmefra bedyrede, at han gad ikke have yoghurt til formiddagsmad. Jeg blev dog enig om med mig selv, at det ville jeg ikke til at lave om, da han temmelig sikkert er ligeglad, når han først skal til at have madpakken. Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal vænne mig til det med de madpakker, da det jo var mega nemt i vuggestuen, hvor vi slet ikke skulle have noget med af nogen som helst art ud over deres tøj. Ulempen ved det er så, at jeg faktisk ikke har sådan helt styr på, hvad Silas gerne vil have (ud over det pålæg, som han altid får herhjemme), og hvor meget han spiser på sådan en almindelig dag i institution. Jeg er derfor ret sikker på, at jeg kommer til at smide lidt mad væk i den næste tid, indtil jeg har sporet mig ind på det, og indtil jeg bliver lidt mere idérig ift. indholdet i madpakken. Heldigvis sender de resterne med hjem, så man ud fra det kan vurdere sagen.

Hvad giver I andre jeres børn med på madpakke??

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.