Opstart på et nyt punkt på CV’et

1. dag på en ny arbejdsplads har tidligere altid betydet lidt sommerfugle i maven og denne gang var ingen undtagelse. Dog var sommerfuglene ikke så livlige, som de har været i andre sammenhænge, hvilket jeg tror, der er en helt naturlig forklaring på. Jeg bliver nemlig i samme kommune, min “nye” teamleder har tidligere været min leder/faglig koordinator og en af mine skønne kollegaer fra seneste arbejdsplads starter op sammen med mig, da hun også er blevet ansat i projektet.

Og jeg glæder mig helt vildt til at komme ordentligt i gang!! Vi skal arbejde med unge under 30 år, som er bevilliget ressourceforløb (de unge har primært modtaget kontanthjælp op til ressourceforløbet) og er i den målgruppe, som må betegnes som langt væk fra arbejdsmarkedet. Det vil derfor i høj grad blive tale om fokus på motivering og de små skridt! Samtidig er en del af projektet metodeudvikling, og jeg får derfor den unikke chance til at være med til at afprøve og udvikle forskellige metoder, som forhåbentligt efterfølgende skal bredes ud til hele kommunen.

2014-02-10 07.46.24
Kontoret set fra min arbejdsplads

Det bliver så spændende men saftsuseme også en kæmpe udfordring, som jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med. Indtil nu har vi haft en dag med teambuildning for at komme godt fra start samt været på besøg hos en produktionsskole, som kunne blive én af vores samarbejdspartnere.

Lige nu er jeg spændt på, hvordan det vil komme til at fungere at sidde på et 4-mandskontor. Det må siges at være en stor omvæltning, da jeg kommer fra et enkeltmandskontor og virkelig sætter pris på indimellem at kunne trække mig tilbage for mig selv. Jeg har endnu ikke rigtig været til stede på mit kontor selvom første dag var i mandags, så jeg ved endnu ikke, hvordan det vil blive. Jeg vælger dog ja-hatten og tænker, at det omvendt også kan blive meget hyggeligt og lærerigt at dele kontor med andre:)

Jeg har en forventning om, at det bliver mega givende at være med til at give de unge nogle succesoplevelser og være med til at “rykke” dem, uanset om der er tale om et stort eller lille skridt. Selv de små skridt kan i virkeligheden være et kæmpe skridt, som kan være med til at give den unge troen på, at alle mennesker besidder én eller anden form for ressourcer. Og som Ole Henriksen ville have sagt: “I looove it!”

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.