Overgangsjakke fra Reima

Sponsoreret

 

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er begejstret for Reimas overtøj, hvilket jeg også tidligere har gjort klart, da Silas testede Vintertøj. Så da jeg endnu engang fik tilbuddet – denne gang overgangsjakker fra Reima til begge drenge – ja så var betænkningstiden egentlig ikke så lang, inden jeg sagde ja tak!

Og endnu engang var jeg ikke skuffet, da jeg modtog jakkerne – både i forhold til kvalitet og design. Jeg har altså en svaghed for farven navy, så valget faldt selvfølgelig på denne farve til begge drenge. Den passer så flot til deres skønne røde hår og samtidig er den så dejlig neutral og nem at sætte sammen med andre farver – i hvert fald de farver vi bruger herhjemme 😉

Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima

 

Jakken til Silas er en modellen Hot Potato. Min første tanke, da jeg fik jakken i hånden, var, at den var meget let og nem for Silas at bevæge sig i. Jakken er lavet af 100% Polyester med polyuretan belægning. I farten kan det måske godt minde en smule om en regnjakke, uden at man får fornemmelsen af, at Silas ikke vil kunne ånde i den. Det er nemlig ret vigtigt, når man har en dreng, der meget nemt får det for varmt! I produktbeskrivelsen skriver Reima også, at jakken er fremstillet i vindtæt og åndbart materiale, der er vand- og smudsafvisende. Hovedsømmene er tapede, hvilket gør dem vandtætte, og i ærmer og underkant er der elastik, så jakken sidder godt til på Silas.

Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima

Desværre er Silas ikke lige så begejstret som mig for jakken. Ikke fordi, der er noget galt med jakken, men simpelthen fordi, at Silas indimellem stiller ret store restriktioner i forhold til, hvad han vil og ikke vil. Problemet med jakken er netop elastikken i ærmerne, hvilket Silas oplever som generende, da det sidder for stramt – for ham – og han oplever derfor, at det kratter ham. Når man ser ham have jakken på, synes jeg dog på ingen måder, at ærmerne sidder for stramme, hvorfor jeg gerne igen vil understrege, at det i min optik ikke er jakkens skyld. Det er ikke første gang, at vi oplever, at der er tøj/overtøj/sko, som han ikke vil bruge. Heldigvis har vi jo en lillebror, som på sigt kan arve jakken, for det ændrer ikke på mit syn på Reimas produkter.

Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima

Jakken til Valde er af modellen ReimaTec Tuike. Her var min tanke ligeledes, at det var en let jakke, der måske nok var en anelse mere ‘stiv’ i det. Dog ikke så stiv, at Valde ikke vil kunne bevæge sig i den. Selve modellen er jeg ret vild med, og hvis jeg selv skal ytre mig, så synes jeg faktisk, at Valde er ret fin i den 😉 Især de hvide knapper og lynlåse samt lædervedhænget i lynlåsene gør jakken ekstra fin. Materialet er 100% Polyamid med polyuretan belægning, der igen gør jakken vandtæt og åndbar. Også i denne jakke er sømmene tapede, og der er elastik i ærmerne, der gør, at jakken sidder fint til.Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima Overgangsjakke fra Reima

Og en detalje, som jeg synes er virkelig smart! Jakke er udstyret med Play Layers trykknapsystem, hvilket gør det muligt at fastgøre Reimas forskellige mellemlag til jakken, således at jakken kan gøres mere varm, hvilket selvsagt forlænger jakkens levetid. Det er altså smart! Hvem kender ikke følelsen af at købe en jakke til den lille gut/gutinde og inden man får set sig om, så er vejret skiftet, og barnet har ikke nået at bruge den ret meget. Jeg ærgrer mig hver gang, det sker.

Så ja alt i alt, så er jeg stadig begejstret for Reimas overtøj, og når jeg tænker på, hvad jeg får for pengene, ja så synes jeg faktisk også, at priserne er ganske fair. Du kan besøge Reimas Webshop her, hvis du selv står og mangler og har fået lyst til at se mere.

Du kan se Reimas overgangsjakker og se deres Plejeanvisninger samt størrelsesguide ved at følge linkene.

Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.