Overleveringsmøde med børnehaven

Her til formiddag var vi til et overleveringsmøde med vuggestuen, børnehaven og ergoterapeuten for at gøre opstarten så god som mulig for vores dreng.

Og heldigvis gik jeg derfra med en ro i maven og en tro på, at opstarten i børnehaven kommer til at gå godt. Børnehaven havde allerede gjort sig nogle tanker ift. garderobeplads, spiseplads mv., således at Silas kan blive skærmet bedst muligt men stadig være en del af fællesskabet og et almindelig børnehavebarn! Det betyder meget for mig, at de allerede har gjort sig tanker om dette, selvom der jo stadig er en 3 uger til, han skal starte. Det giver mig troen på, at de faktisk er klar til at tage imod ham.

Jeg synes også vuggestuen har fået lavet en god beskrivelse af Silas – både i dag og på den handleplan, der er sendt videre til børnehaven. De har derfor alle forudsætningerne for at tage imod ham, og måske undgå nogle af “begynderfejlene”, hvis man kan kalde det det? Omvendt er jeg selvfølgelig ikke så naiv og tro, at der ikke bliver et eller andet. Dey gør der jo nok egentlig med de fleste børn, der oplever et skift af så stor betydning. Det er jo hele barnets hverdag, der byttes ud, inkl. de voksne, som barnet er glad for og har tillid til. Det kan vel egentlig sidestilles med, når vi voksne skifter job – bortset fra at vi selv har valgt det, ikke er så afhængige af andre og bedre kan forstå, hvad der egentlig sker!!

Vuggestuen var heldigvis også gode til at beskrive Silas som den dejlige, dygtige, vidunderlige, kærlige dreng, som han er!! Det er jo vigtigt, at det hele ikke drukner i Silas’ vanskeligheder, for når alt kommer til alt, så er det jo heldigvis ikke så meget, Silas har svært ved.

Silas glæder sig til at komme i børnehave og snakker om det dagligt, og vi glæder os på hans vegne. Et kapitel er snart slut, men vi er klar til at tage det næste 🙂

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.