På besøg i børnehaven

Jeg holder fri i dag, og vejret taget i betragtning, så er jeg egentlig ganske glad for det 🙂 Det er nu ikke for at nyde vejret, at jeg har fri i dag, men fordi at Silas og jeg skulle på besøg i børnehaven. Det har vi så været det meste af formiddagen, og det gik samlet set godt. Vi havde lige lidt start vanskeligheder ift. at spise formiddagsmad. Dels var det svært at sidde stille og dels havde de 3 andre børn ved bordet yoghurt med, og det havde Silas så ikke, men Silas ville gerne have en yoghurt. Der er heller ikke noget at sige til, at det kan være svært at forstå, at han ikke også kan få en yoghurt, når han er vant til, at alle børnene får det samme i vuggestuen. Så jeg tror vist, at der skal købes små yoghurt, som han kan få med på torsdag på 1. børnehavedag (og så er det så bare om at krydse fingre for, at de andre har det samme med!!).

Alle børnene skulle selvfølgelig ud og lege efter formiddagsmaden. Silas skulle lige se legepladsen lidt an, og ville gerne lige sidde på arm eller holde i hånd. Men det må også være lidt skræmmende, når man er vant til en lille legeplads, at der så pludselig er en kæmpe legeplads og 3 gange så mange børn. Han fandt dog hurtigt sammen med én af de drenge, som han tidligere har gået i vuggestue sammen med. Jeg var ret imponeret over, at de fandt så hurtigt sammen, da det er mange måneder siden, at denne dreng gik ud af vuggestuen. Da vi skulle hjem fortalte jeg drengen, at Silas kom igen om 3 dage, hvortil han svarede: “Det må han også rigtig rigtig gerne”. Og så var mit hjerte selvfølgelig smeltet! Det gør bare noget godt ved én at høre, at der er andre, der gerne vil være sammen med ens egen dreng 🙂 Det ligger mig meget på sinde, at Silas får opbygget nogle gode venskaber for det har bare så stor værdi, at man har nogle venner, som man kan være sammen med og dele både gode og dårlige nyheder med. Det sætter jeg selv STOR pris på!!

Silas faldt forholdsvis hurtigt til på legepladsen, og det var jo spændende med alle de nye ting – både rutchebaner, gynger og ikke mindst køretøjer. Jeg er ret sikker på, at han nok skal falde godt til der.

2

2014-04-28 10.33.55

#en dreng, der er ved at være en anelse træt.

På vejen hjem kom vi forbi mine forældre (som bor på samme gade som os). Silas skulle selvfølgelig lige ud og se, hvad Bedstefar havde gang i, så det endte med, at vi spiste frokost hos dem. Silas kom i tanke om, at det kunne være sjovt med et bad, da mine forældre har badekar, så det fik han selvfølgelig lov til. Nu sover han til middag, og når han vågner, skal vi vist igen ud og nyde det gode vejr, inden den igen står på arbejde og vuggestue i morgen.

Fortsat god dag til jer alle!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.