På springtur

Provinsmor.dkDenne lille gut var i går på en kort springtur. Da jeg hentede ham i børnehaven, blev jeg mødt af en pædagog, som fortalte, at hun havde givet Silas en stor skideballe, så hvis han fortalte, at hun havde været sur på ham, så var det altså rigtig nok! Årsagen til skideballen var, at Silas var kravlet over hegnet og 2 andre drenge var på vej samme vej. Heldigvis var det over hegnet til en gammel gruskrav (som børnehaven indimellem bruger til at lege i) i stedet for ud til åben vej/busterminalen, men det er alligevel ikke så rart at tænke på, hvad der kunne være sket. Grundet efterårsferien er der ikke så mange børn i børnehaven og dermed heller ikke så mange voksne, og pædagogen fortalte derfor, at det var helt tilfældig, at hun var kommet forbi, da de kravlede over i det fjerneste hjørne af legepladsen, som er omgivet af skov.

Hun fortalte dog, at han på ingen måder var i tvivl om, at det ikke var så heldigt, da hans øjne havde været på størrelse med tekopper, da han så hende! Og hun havde givet den lidt ekstra for at sikre sig, at han blev så forskrækket, at han ikke ville gøre det igen, og umiddelbart virkede det til, at det var lykkedes for hende. Vi måtte dog gerne tale med ham om det derhjemme, så vi var helt sikre på, at han havde forstået det. Jeg bragte det derfor igen på banen, da vi kom hjem med det resultat, at Silas blev meget vred. Så jeg tror, han har fanget den og bare ønsker, at der ikke bliver kørt mere i det, så derfor lod vi det hurtigt ligge igen.

I dag er sidste dag, han er i børnehave, inden den også står på lidt efterårsferie til ham og jeg, desværre uden Henrik, der ikke har ferie. Jeg har derfor lidt planer om, hvad vi skal bedrive tiden med, bl.a. en tur på biblioteket, male nogle af hans sten, bage lidt, sove lidt længere, hygge med Ramasjang, måske en tur i zoo og ellers bare gøre det, som vi nu lige har lyst til.  Så jeg håber på, at vi får nogle gode dage uden alt for mange vredesudbrud 🙂 Jeg kan godt mærke, at jeg trænger til at have lidt mere tid til ham, da den seneste tid er gået meget med at rydde op, male, rode ud osv. osv., så der har ikke været den samme tid til at sætte sig sammen med ham i sofaen – og det tror jeg egentlig, at vi savner  begge to 😉

Hvad skal I andre mon bruge resten af jeres efterårsferie på?

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.